SK Eernegem (3P) - KMT B 2-3

SK Eernegem (3P) - KMT B 2-3

Met een gemiddelde leeftijd van 18 jaar stond er alweer een zeer jonge ploeg op het veld.  Vandaag noteerden we ook het debuut van Montaigne en Van Cleven bij de selectie.

Opnieuw werd er niet scherp aan de wedstrijd begonnen en slikten we na 2 minuten een doelpunt toen een afvallende bal vanuit de 2de lijn in doel verdween. Na een kwartier begonnen onze beloften beter en beter in de westrijd te komen en brachten ze met momenten mooi voetbal. Het duurde, na het missen van enkele kansen, tot de 39ste minuut alvorens Casteleyn kon gelijkmaken op een voorzet van Rogiers. Na nog een doelpoging van Mestdagh die de paal trof gingen we rusten met een gelijkspel.

Tweede heflt zelfde beeld, bij aanvang zwak en opnieuw na 2 minuten een tegendoelpunt na balverlies in het middenveld waarop een lang bal in de rug van de verdediging werd afgestraft.

Na een periode waarin we vergaten te voetballen en te snel kozen voor een lange bal, begonnen we opnieuw te combineren wat uiteindelijk nog resulteerde in enkele doelpogingen. Eerst kon Rogiers op aangeven van Thompson, na een mooi omschakelingsmoment, in de 65ste minuut gelijkmaken. 

Uiteindelijk was het Van Cleven die in minuut 89 het winnende doelpunt kon binnentikken op een hoekschop. Het was wederom een zeer leerzame wedstrijd voor deze toch wel jonge ploeg.

Eernegem Beloften