KM Torhout KM Torhout

13 Apr 2024

2 1

Competitie

Merelbeke Merelbeke
32' ⚽️ Mitch Dekuyper 1-0
47' ⚽️ Colin Dumoulin 2-0
49' ⚽️ Binst 2-1

Nabeschouwing KM Torhout - Merelbeke 2-1

Image

KM deed zaterdag een uitstekende zaak door ploeg in vorm Merelbeke met 2-1 naar huis te sturen.

Merelbeke, met aanwinst Verkindere in de basis en met promotieambities, startte fel op KM maar had moeite om volledig in zijn spel te komen en dit was volledig de verdienste van KM zelf. KM zette van meetaf goed druk naar voor en Merelbeke kwam nooit in hun geliefkoosde spel. Merelbeke had veel moeite met het no nonsense spel. KM koos vooral voor direct spel. Veel druk op de man met de bal, veel duels, snel verticaal spel in balbezit en een snelle omschakeling. Verdedigend stond KM als een blok en bij elke eventuele tegenkans stond ook Laverge paraat. in de 25e minuut kreeg Verelst van Merelbeke de rode kaart toen hij Mitch Dekuyper van de sokken liep. Toen ook hun verdediging in de fout ging op een voorzet van Vanhulle kon dezelfde Mitch Dekuyper KM op voorsprong brengen. 1-0 werd ook de ruststand. KM ging na de rust op hun elan door en al snel kopte Dumoulin op voorzet van Taillieu de 2-0 overhoeks in doel. KM op rozen. Echter Merelbeke gaf niet op en op vrije trap kon Binst vrij snel milderen. Toen ook KM tot 10 werd herleid na rood voor Ballegeer was het opnieuw alle hands aan dek maar KM gaf nog weinig weg. Merelbeke speelde met de moed der wanhoop en KM hield vrij gemakkelijk stand. Prachtige driepunter voor het team na een vrij felle wedstrijd gekruid met veel energie.

Volgende week zaterdag trekt KM naar Oudenaarde met aftrap om 19.30 uur en supportersclub De Clubboys legt hiervoor een bus in. Inschrijven kan nog altijd (zie Facebook) 


Voorbeschouwing KM Torhout - Merelbeke

Image

KMT A speelt morgenavond thuis op de velodroom tegen Merelbeke met aftrap om 19.30 uur en algemene inkom aan 5€. KMT B speelt ook thuis en dit op zondagnamiddag om 15.00 uur tegen Oostkamp B. De beloften spelen reeds deze avond hun wedstrijd in Gullegem met aftrap om 20.00 uur

KM moet opnieuw vol aan de bak en dit keer tegen opnieuw een ploeg in vorm, met name Merelbeke. KM verloor na Nieuwjaar op 13 gespeelde wedstrijden slechts 3 keer, Merelbeke verloor echter slechts 2 keer en zette zo een mooie opmars in naar de top drie in het algemeen klassement. Ze dromen zelfs nog van rechtstreekse promotie naar de hoogste amateur afdeling en zoniet van de eindronde. KM daarentegen focust zich nu op het behalen van de nodige punten om zekerheid te hebben over een verlengd verblijf in 2e amateur afdeling. KM rekent opnieuw op zijn vele supporters en verlaagt éénmaal de inkomprijs tot 5€ algemeen. Het wordt morgen een mooie dag en als afsluiter deze wedstrijd aan een democratische prijs meepikken kan hopelijk zorgen voor een leuke en aangename voetbalsfeer met na de wedstrijd een afterparty in de kantine met DJ Jenzzr.

Voor wat betreft de wedstrijd zijn de volgende zaken te melden ivm A-kern KM:

Gekwetst: De Baes, Reuse en Vandekerckhove

Geschorst: Devos Arthur 1/1

Geel gevaar: Ballegeer, Dekuyper Mitch, Pyck, Dumoulin en Tanghe

De wedstrijdbal voor morgen wordt geschonken door VFuturum, connecting & supporting people

Keolis