Mix Reserven/A-elftal - KFC Mandel United 2-2

Mix Reserven/A-elftal - KFC Mandel United 2-2

De oefenwedstrijd gaat door om 20u00 met reserven die bij beide ploegen zullen aangevuld worden met A-kernspelers die tot op heden weinig aan spelen toekwamen en dus wedstrijdritme moeten opdoen. Voor KMT komt deze reeds vooraf geplande wedstrijd dus enorm gelegen gezien het forfait van de reserven van KVC Wingene op vrijdagavond.

De toegang is volledig gratis.

Kort verslag van de wedstrijd en wedstrijdblad met statistieken vind je hieronder.

Opstelling KMT: 

De Wilde, Van Tieghem, Degomme (70'), Daveloose, Pype, Van Ruyseveldt, Lingier (55'), Desitter (55'), Catteeuw, Corveleyn (70'), Hollebeke.

Reserven:

Verhaeghe, Vereecke (70'), Cornille (70'), Depotter (55') en Rogiers (55').

Na een kwartier werd het 0-1 op een schot van buiten de zestien van Soens. Kort voor het halfuur kon KMT gelijk maken nadat Daveloose een lange bal verstuurde naar Hollebeke die vanop links vanuit een scherpe hoek de 1-1 binnen schiet.

De tweede helft is pas op gang getrapt als na twee minuten de bezoekers terug op voorsprong komen wanneer Santens alleen op doelman De Wilde mag afgaan en hem omspeelt en de 1-2 binnen tikt. Het duurde tot twee minuten voor affluiten vooraleer KMT de gelijkmaker op het bord kan zetten als na een hoekschop de bal niet uit de kleine backlijn weggeraakt en Depotter van dichtbij de 2-2 eindstand op het bord zetten.

MixMandel