K.SK. Ronse - Reserven Amateur A 1-4

Beide ploegen begonnen aftastend aan de wedstrijd. Tot ongeveer halfweg de eerste helft Thomas Hollebeke een foutje in de defensie kon afstraffen en met een lob van op zowat 30 meter de 0-1 op het bord kon prikken. Even later mist Catteeuw een dot van een kans op de 0-2 maar dat was slechts uitstel.

Vervalle maakte er kort nadien toch 0-2 van met een prachtige bal in de winkelhaak. Ondertussen staat Jitse De Witte heel solide te keeperen en kan hij ook de nul op het bord houden.

Kort voor rust gebeurt er nog heel wat. Lingier valt uit met een heupblessure maar nadien komt Catteeuw alleen voor de doelman en maakt hij er 0-3 van. En nog is het niet gedaan want Hollebeke maakt er met een streep nog 0-4 van, meteen zijn tweede van de avond.

We gaan rusten met wat een geruststellende 0-4 voorsprong zou moeten zijn maar er moeten nog 45 minuten tegen de wind in gebeukt worden.

Dat het de tweede helft zwaar zou worden werd al snel duidelijk. Opnieuw een sterk spelende doelman De Witte hield de netten clean. Maar toch viel ineens de 1-4 uit de lucht na een afgeweken schot. KMT speelde nu tegen de tegenstander maar ook en vooral tegen de wind in.

Met een heel sterke teamprestatie kon die 1-4 tot op het einde volgehouden worden en dit op het veld van het derde gerangschikte Ronse.

KMT klimt zo naar een derde plaats op drie punten van leiders Merelbeke en Oudenaarde maar wel met nog een wedstrijd minder gespeeld. Doe zo verder gasten! Volgende week komt Royal Knokke FC op bezoek.

RonseReserven