KVV Zelzate KVV Zelzate

10 Dec 2023

1 1

Competitie

KM Torhout KM Torhout
35' ⚽️ Mauro Devos 0-1
43' ⚽️ Ackx 1-1

Nabeschouwing KVV Zelzate - KM Torhout 1-1

Image

KMT pakt opnieuw een punt maar schiet daar niet veel mee op.

De laatste thuiswedstrijd van Zelzate in hun oude thuisbasis was welgeteld deze tegen KM. Weinig volk, animo en vooral een grijze dag zorgde ook voor een grijze wedstrijd. Zelzate was gans de eerste helft baas en had controle zonder echt gevaarlijk te zijn. Laverge kwam tot 2x goed tussen en zorgde ervoor dat KM niet op achterstand raakte. KM daarentegen leed veelvuldig balverlies en kwam totaal niet aan voetballen toe op de zware grasmat. Duidelijk iets wat KM niet gewoon was. Niettemin kwamen ze toch op voorspong toen Cromheecke de flank afliep en laag kon voorzetten waarop Mauro Devos binnenschoot. KM toch op voorsprong maar helaas duurde dit niet tot aan de rust want 2’ voor rusten kon Ackx vanop afstand de bordjes in evenwicht zetten.

Na de rust was het spelbeeld evenwichtiger en kwam KM beter voor de dag. Op een goeie tegenactie kreeg Vandekerckhove een mooie mogelijkheid schuin voor doel en ook Cromheecke kreeg een vrije schietkans. Beide trapten naast. Laverge redde aan de andere kant de meubelen toen Habbas alleen voor hem opdook. Nierycnck wilde winnen en wisselde naar hartenlust maar het mocht niet baten. KM bleef te slordig in de laatste pass en uiteindelijk mocht het niet ontevreden zijn met een puntendeling waar het eigenlijk weinig of niets mee opschiet.

Zaterdag wacht KM nog een laatste thuismatch voor de winterstop tegen Voorde Appelterre. Er wordt een kersthappening voorzien op de velodroom. Supporters op post!

Keolis