RFC Wetteren RFC Wetteren

05 Nov 2023

4 1

Competitie

KM Torhout KM Torhout
40' ⚽️ Boudry 1-0
54' ⚽️ Tibo Andries 1-1
68' ⚽️ Broeckaert 2-1
87' ⚽️ Heymans 3-1
90+1' ⚽️ 4-1

Nabeschouwing RFC Wetteren - KM Torhout 4-1

Image

Na 3 deugddoende prestaties waren de verwachtingen hooggespannen voor de start van een belangrijk drieluik. Wetteren startte vol overgave aan de wedstrijd, zette goed druk en won de meeste duels. KM kwam moeilijk in de match en was slordig in de passing. Veelvuldig balverlies zorgde ervoor dat er geen rust kwam in het spel en Wetteren voelde dat KM geen vat kreeg op de situatie. Niettemin kon KM ei zo na de rust halen met een blanco ruststand maar ook dit lukte niet want in de 40’ kon Wetteren scoren na een dekkingsfout achterin.

Na de rust kwam KM veel snediger uit de kleedkamer en drong het Wetteren achteruit. Op hoekschop kopte Andries de gelijkmaker staalhard binnen en niet veel later kreeg Dumoulin alleen voor de keeper de kans op een voorsprong maar hij miste. De wedstrijd was aan het kantelen maar bij de eerste tegenprik na een twintigtal minuten kon Broeckaert volledig vrijstaand simpel de 2-1 binnenkoppen. KM kreeg opnieuw een klap en kwam die niet meer te boven. Het was integendeel Wetteren die vleugels kreeg en nog verder kon uitlopen via Heymans en Van Calenbergh die al te simpel de stand op 4-1 brachten.   


Voorbeschouwing RFC Wetteren - KM Torhout

Image

Voor KM breken er belangrijke weken aan te beginnen met de wedstrijd van morgen op het veld van Wetteren. Wetteren telt momenteel 10 punten uit 10 wedstrijden en staat daarmee net boven KM in de rangschikking. Niemand hoeft dus overtuigd te worden van het belang van deze wedstrijd. Uiteraard zal ook bij Wetteren de wedstrijd tegen KM aangestipt zijn. KM zit duidelijk in een goeie flow, de neuzen staan in dezelfde richting en de spirit is aanwezig om ook in Wetteren een resultaat neer te zetten om aldus opnieuw een stap vooruit te kunnen zetten.

Voor wat betreft de wedstrijd van morgen zijn de volgende zaken te melden ivm A-kern:

Gekwetst: Timmerman D, De Baes en Pyck. Geschorst: niemand. Geel gevaar: Ballegeer, Pyck en Dumoulin

4D Trans
Blink King
NV Bossuyt
Dhoore Group
ETTP
EPDM Solutions
Govar
Keolis
Lets Work
Q&O Pauwels
Poestland
VFuturum
VM&M Projects