Competitie

Sparta Petegem Sparta Petegem

Nabeschouwing KM Torhout - Sparta Petegem 0-0

Image

KM blijft steken op een scoreloos gelijkspel. Het speelde een goeie eerste helft maar kwam helaas, ondanks een 4-tal loepzuivere kansen, niet tot scoren. Na de rust waren de rollen omgekeerd en kreeg ook Petegem zijn mogelijkheden maar finaal moesten beide ploegen tevreden zijn met een 0-0 gelijkspel.

KM begon wederom goed aan de wedstrijd. Petegem zette weinig druk en KM kreeg de bal. KM combineerde en wisselde korte passing af met lang en was geregeld gevaarlijk. Andries kreeg de eerste kans schuin voor de keeper maar deze laatste kon pareren. Ook Mauro Devos kreeg een schietkans maar besloot te zwak. Ook Dumoulin kon niet besluiten en een kopbal van Huysentruyt werd van de lijn gekeerd. Petegem was vooral gevaarlijk via Joye en Van Steenkiste maar echte doelkansen kregen ze niet. Wel een reeks hoekschoppen die telkens voor gevaar zorgden. KM verdiende de voorsprong maar kreeg die niet. 0-0 aan de rust. Na de rust zette Petegem meer druk en kwamen ze gevaarlijker opzetten. KM loerde op de counter en met Vandekerckhove in de plaats van Cardon kwam er snelheid bij in de spits. Echter toen hijzelf de actie opzette vergat hij Andries vrij te spelen en besloot zelf zwak in de handen van de keeper. Petegem kreeg vat op de wedstrijd en Laverge had een goeie reflex in huis met de voet op een schuiver van Luckx of het had zowaar 0-1 geweest. Toen ook nog Joye op de paal trapte had KM het geluk aan haar zijde. Ook Tanghe kreeg nog een kans op hoekschop maar geen van beide ploegen kon scoren. De wedstrijd eindigde aldus zoals ze begon met 0-0.

Voorbeschouwing KM Torhout - Sparta Petegem

Image

KMT A speelt morgenavond thuis op de Velodroom om 19.30 uur tegen Sparta Petegem. KMT B speelt zondagnamiddag op het veld van Blankenberge met aftrap om 14.30 uur en de beloften zijn dit weekend vrij.

Na de nederlaag vorige week op het veld van Eendracht Aalst moet KM morgenavond thuis vol aan de bak tegen de verrassende rode lantaarn Sparta Petegem. Ongetwijfeld een partij die richtinggevend kan zijn voor het vervolg van het seizoen. KM wisselt goeie met minder goeie momenten af en zal morgenavond meer dan ooit alle steun kunnen gebruiken. In vergelijking met vorige week kan Km terug een beroep doen op de diensten van Huysentruyt die terugkeert uit schorsing en wellicht ook Vandekerckhove die terug meetraint met de groep. Voor kapitein Taillieu komt de wedstrijd te vroeg. Gekwetst: De Baes, Pyck, Taillieu, Degomme en Timmerman Damon die deze week de training heeft hervat maar opnieuw last ondervond. Geschorst: niemand. Geel gevaar: Andries, Pyck