KRC Harelbeke KRC Harelbeke

13 Jan 2024

2 0

Competitie

KM Torhout KM Torhout
74' ⚽️ Ben Omar 1-0
87' ⚽️ Vandenbroucke 2-0

Nabeschouwing KRC Harelbeke - KM Torhout 2-0

Image

KM begon goed aan de wedstrijd op het grote veld van Harelbeke en nam het meeste initiatief. KM combinerde vrij aardig en dicteerde de wet. Echter al te vaak werd de laatste pas niet goed uitgevoerd waardoor er te weinig kansen werden gecreëerd. KM versierde 6 hoekschoppen in de eerste helft en dreigde ook vaak met centers maar er was te weinig gevaar in de grote rechthoek tot de ultieme kans in de volley er kwam voor Pyck maar hij de bal een paar meters over doel schoot. KM ging rusten met 0-0.

Ook na de pauze dicteerde KM de wet. Opnieuw kreeg KM een grote kans, dit keer voor Mitch Dekuyper op kopbal waar Bossut onder de bal ging en Mitch te verrast was om in het lege doel binnen te koppen. De ruimtes werden gaandeweg groter en de wedstrijd werd opener. Toen echter ben Omar in balbezit kwam na een afvallende bal traptte die uit het niets vanop 30m staalhard richting doel. Laverge was an de grond genageld en Harelbeke klom zowaar op voorsprong. KM was angeslagen en kon geen vuist meer maken. Op het einde werd het zelfs op penalty nog 2-0 via hun kapitein Vandenbroucke. Na 4 weken ongeslagen te zijn weet KM opnieuw wat verliezen is.

Volgende zaterdag speelt KM thuis op de velodroom tegen mandel United.


Voorbeschouwing KRC Harelbeke - KM Torhout

Image

KM is ondertussen al 4 wedstrijden op rij ongeslagen en wil uiteraard zo lang mogelijk op deze weg verder gaan. Een driepunter zou daarbij uiteraard welgekomen zijn gezien de rangschikking. Harelbeke van zijn kant haalde in zijn jongste 3 wedstrijden 7/9 tegen Zulte Waregem B - Oudenaarde en Petegem. Ongetwijfeld een derby die leeft want vele spelers kennen elkaar onderling. Harelbeke is een ploeg met een grote achterban en ze blaken opnieuw van ambitie. Ook zij zullen gebrand zijn op een driepunter na hun verlies op KM op de eerste speeldag en om ook hun positie in de stand te verbeteren. Coach Johnny Nierynck kan rekenen op een volledig fitte kern. Er zijn ook geen geschorsten voor dit burenduel.

 

4D Trans
Blink King
NV Bossuyt
Dhoore Group
ETTP
EPDM Solutions
Govar
Keolis
Lets Work
Q&O Pauwels
Poestland
VFuturum
VM&M Projects