KM Torhout KM Torhout

28 Oct 2023

0 0

Competitie

KSV Oudenaarde KSV Oudenaarde

Nabeschouwing KM Torhout - KSV Oudenaarde 0-0

Image

KM speelde opnieuw een volwassen wedstrijd tegen Oudenaarde en pakte verdiend een punt na een scoreloos gelijkspel op de Velodroom.

De eerste helft was boeiend en vrij gelijkopgaande met wisselend spel langs weerszijden. Oudenaarde had één geweldige kans, goed gepakt door Laverge en KM kwam via Vandekerckhove en Dumoulin ook dicht bij een doelpunt. KM zette veel druk op de bal en Oudenaarde had het knap lastig daarmee.
Na de pauze was de intensiteit in de wedstrijd wat minder maar ook nu was het opnieuw vrij gelijkopgaand. Oudenaarde kwam het best uit de kleedkamer maar gaandeweg nam KM over. Uiteindelijk bleef het spannend tot het einde maar finaal mochten beide ploegen tevreden zijn met elk een punt. Voor KM de eerste clean sheet.


Voorbeschouwing KM Torhout - KSV Oudenaarde

Image

KMT A speelt zaterdagavond op de velodroom tegen Oudenaarde met aftrap om 19.30 uur.

KMT B speelt eveneens zaterdagavond om 19.30 uur de topper in en tegen Varsenare B en de beloften wonnen reeds hun match tegen Wervik met duidelijke 7-1.

Na de mooie en hoopgevende prestatie vorige week op Dikkelvenne zullen de troepen van Johnny Neirynck uiteraard gebrand zijn om deze prestatie voor eigen volk te herhalen tegen het sterke Oudenaarde, nog altijd getraind door Stefan Leleu. Oudenaarde won zijn laatste 3 wedstrijden en prijkt momenteel mooi gedeeld vierde samen met Gullegem en Oostkamp. Matchbal wordt gesponsord door Poetsland uit Roeselare
Voor wat betreft de selectie van KM zijn de volgende zaken te melden ivm A-kern:
Vandekerckhove, Timmerman B en Cardon zijn terug inzetbaar

Gekwetst:    Timmerman D en De Baes, 
Geschorst:    Vanhulle 1/1
Geel gevaar:    Ballegeer, Pyck, Dumoulin

Keolis