Broers Dekuyper versterken KM

27/12/2023 19:14
Image

Na Felix Reuse tekenen ook de broers Dekuyper voor de rest van het seizoen bij KM.

KM Torhout is vastberaden om zich te handhaven in de 2e amateurklasse. Daartoe werd aan de kern een serieuze kwaliteitsinjectie gegeven op alle gebied want niet alleen Felix Reuse van Winkel Sport zet de stap naar KM maar ook Calvin en Mitch Dekuyper doen dit. Hiermee heeft KM in elke linie een extra troef. Zowel Calvin als Mitch waren vrije spelers na de ontbinding van hun contract bij Eendracht Aalst en tekenen tot het einde van het seizoen met een optie voor volgend seizoen.

Beide spelers wonen in Knokke en hebben al heel wat watertjes doorzwommen in het nationale voetbal. Calvin (2000) is 23 jaar en begon zijn carrière bij KV Oostende waar Cercle Brugge hem oppikte op zijn 13e. Hij schopte het tot de eerste ploeg en debuteerde onder Storck. Hij speelde 27 matchen op het hoogste niveau. Daarna trok hij naar Moeskroen (1B) en speelde vorig seizoen bij Mandel United in 1e amateur. Dit seizoen was hij aangesloten bij Aalst waar hij de eerste 2 competitiewedstrijden nog speelde maar door de gekende perikelen uit beeld verdween en het contract verbroken werd. Calvin is een hardwerkende middenvelder.

Mitch (1993) is 30 jaar, speelt in de spits en begon ook zijn carrière bij KV Oostende waar hij doorgroeide tot de A-kern. Nadien voetbalde hij 2 seizoenen (zowel in 3e klasse als 2e klasse) voor Koksijde. Na hun faillissement vertrok hij voor 2 seizoenen naar Hamme in 1e amateur. Nadien kwam hij bij Eendracht Aalst terecht waar hij dit seizoen aan zijn 6e jaargang begon. Ook Mitch verzeilde dit seizoen op de achtergrond en kon ook vrij vertrekken. Mitch scoorde vorig seizoen nog 8 keer in 20 wedstrijden waaronder de winninggoal voor Aalst op de velodroom in de 90e minuut. 

KM denkt hiermee voldoende gewapend te zijn om een sterke tweede ronde te kunnen spelen en aldus het verblijf op 2e amateurniveau te kunnen bewerkstelligen. 

4D Trans
Blink King
NV Bossuyt
Dhoore Group
ETTP
EPDM Solutions
Govar
Keolis
Lets Work
Q&O Pauwels
Poestland
VFuturum
VM&M Projects