In Memoriam: Oswald Dekoninck

22/03/2024 16:31
Image

Met diepe droefenis nemen wij afscheid van Oswald Dekoninck, een gewaardeerd en toegewijd lid van KM Torhout.

Oswald werd op 5 december 1946 geboren in Torhout, alwaar hij vorige week zaterdag plots overleed na een hartaandoening op 77-jarige leeftijd.

Hij was een trouwe supporter en een onvermoeibare werker achter de schermen. Zijn jarenlange dienstverband als jeugdscheidsrechter heeft ontelbare jonge voetballers geholpen hun vaardigheden te ontwikkelen. Met precisie en toewijding maakte hij de planningen voor andere jeugdscheidsrechters, zodat alle wedstrijden vlekkeloos konden verlopen. Als scheidsrechter was hij, net als in het dagelijks leven, streng maar rechtvaardig.

Als chauffeur van het busje vergezelde Oswald de jeugdploegen op talloze uitstappen, waar hij zorgde voor een veilige en plezierige reis. Deze taak vervulde hij lange tijd als reisbegeleider bij beheerraadslid Benny Vandamme.

Ook langs de zijlijn was hij een graag geziene figuur, waar hij met zijn handgemaakte sponsorborden bijdroeg aan de uitstraling van onze Velodroom.

Oswalds passie voor voetbal was onmiskenbaar. Hij was altijd bereid om een helpende hand te bieden, ongeacht de taak. Zijn opgewekte geest en vriendelijke glimlach zullen ons altijd bijblijven.

Wij zullen Oswald enorm missen. Zijn toewijding aan onze vereniging en zijn liefde voor de voetbalsport zullen nooit vergeten worden.

Namens alle leden van KM Torhout betuigen wij onze oprechte deelneming aan zijn familie en vrienden. Moge de herinneringen aan zijn uitzonderlijke bijdrage troost bieden in deze moeilijke tijd.

Rust zacht, Oswald.

 

De begrafenis heeft plaats op maandag 25 maart om 10 uur in aula De Bron, Torhout.

Keolis