Robbe Bakelandt naar KM

20/02/2024 20:32
Image

Robbe Bakelandt is reeds de 5e nieuwkomer voor KM

Met Robbe Bakelandt (2001) haalt KM Torhout een 5e versterking in huis voor volgend seizoen. Robbe genoot zijn volledige opleiding op Schiervelde bij KSV Roeselare alwaar hij het tot in de eerste ploeg schoptte. Na het faillissement ging het richting Gullegem maar door Corona was dit geen lang leven beschoren. Voor het seizoen 2021-2022 was er reeds interesse van KM maar finaal besloot Robbe om mee te stappen in het fusieverhaal van zijn oude liefde en koos hij voor Roeselare-Daisel. Hij werd er titularis en kon mee de promotie vieren naar 3e amateur, waar hij ook telkens basisspeler was. Toen het verhaal duidelijk was met Winkel Sport en na intern overleg met hun sportief verantwoordelijke koos Robbe voor een nieuw avontuur bij KM Torhout en zal hij dus alsnog onze kleuren verdedigen. Robbe woont in Hooglede en is een polyvalente linksvoetige flankspeler die ook uit de voeten kan centraal op het middenveld.

Keolis