Quincy Rombaut wordt T1 bij KM

14/05/2024 12:03
Image

Quincy Rombaut (40) wordt de nieuwe hoofdtrainer bij KM.

Na het afhaken van coach Nierynck is de sportieve cel op zoek gegaan naar een nieuwe T1. Uiteindelijk na een aantal goeie gesprekken met verschillende kandidaten is de keuze gevallen op de bijna 41 jaar jonge ambitieuze Quincy Rombaut. Quincy woont in Gentbrugge en is momenteel nog actief als T1 in Hoek (3e divisie in Nederland)

Quincy was als voetballer een technisch sterke speler die vele jaren in de toenmalige 3e en 4e klasse heeft gespeeld o.a. bij clubs als Evergem, Rc Gent, St Niklaas, Harelbeke en Lochristi. Bij Harelbeke was hij 1,5 jaar speler onder huidig clubmanager Didier Degomme. Lochristi was nadien ook de ploeg waar zijn trainerscarrière begon. In het seizoen 2021-2022 was hij tegenstander van KM Torhout en eindigde hij knap 5e net na KM. Lochristi hield toen op met bestaan en hij werd toen kort trainer bij het op voorhand veroordeelde St Niklaas. Toen Hoek kwam aarzelde Quincy niet en na een korte periode als assistent werd hij er vanaf januari 2023 hoofdtrainer wat hij er op vandaag nog altijd is.

Quincy kiest nu voor een volgend avontuur in zijn trainersloopbaan en is vastberaden om samen met KM iets neer te zetten met de volledig vernieuwde trainersstaf en spelersgroep. Quincy is zeer gedreven, was helemaal gewonnen van het voorgestelde project en lijkt enorm ambitieus. Hij is ook bezig aan zijn opleiding voor UEFA A diploma en kijkt nu al reikhalzend uit naar zijn nieuwe start. Uiteraard wensen we Quincy alle succes toe.

Leve KM!

Keolis