Uitslag laatste wedstrijd

Laatste KM Nieuws

Onze ploeg voor volgend seizoen is compleet.

Het zijn moeilijke tijden voor sportieve commissies bij de voetbalclubs, onderhandelen face to face kan en mag niet in deze coronatijd maar toch staat de tijd niet stil. Zo zit ook onze sportieve cel ook niet stil, die konden opnieuw een nieuwe speler strikken en een belofte overhevelen naar de A-kern voor volgend seizoen.

Lees meer

Licenties bekend gemaakt

Vandaag zijn de clubs bekend gemaakt die hun licentie verkregen voor D2 en D3. Er waren 64 aanvragen. Dender trok de aanvraag in, zij blijven in D1 die een aparte licentie nodig heeft. Berchem Sport kreeg de licentie pas na verschijning voor het Sportcomité, ASV Geel daarentegen verkreeg die niet na verschijning. Zij speelden in D1 maar hebben te kampen met financiële problemen en kunnen dus mogelijks ook nog naar de provinciale reeksen zakken al kunnen ze natuurlijk ook nog in beroep gaan.

Lees meer

Woordje van onze voorzitter

Beste KM familie, Sedert enkele weken zijn we allemaal geconfronteerd met een ongekende crisis met een grote maatschappelijke impact. Hopelijk zijn de gevolgen van de coronacrisis voor jullie allemaal op eender welk niveau beperkt. Alle aandacht gaat uit naar jullie gezondheid en die van jullie naasten!!

Lees meer

A-kern voor volgend seizoen bijna compleet

Het actieve voetballen mag dan wel vroegtijdig afgelopen zijn dit seizoen, de sportieve staf zit niet stil en werkt keihard verder om de ploeg voor volgend seizoen compleet te maken. Dat onze club graag jonge talenten de kans geeft is alom geweten, daarom krijgen opnieuw drie spelers de kans om door te breken in het nationale voetbal.

Lees meer

Einde seizoen omwille van coronavirus

Vanmiddag werd bekend gemaakt dat KBVB, VV en ACFF in onderling overleg beslist hebben om alle competities van D1 tot P4 definitief stop te zetten. De eerste in de stand wordt tot kampioen uitgeroepen. Later wordt beslist volgens het bondsregelment over bijkomende stijgers en dalers. Lees verder voor meer info.

Lees meer

Klassement