Nieuws

KM Torhout A - KWSC Lauwe 0-0

KM Torhout A met spelers die weinig of geen wedstrijdritme hebben aangevuld met twee beloften en een doelman van 2005, speelden een schitterende en aangename oefenpartij tegen de A-kern van 1ste provincialer KWSC Lauwe. Beide ploegen creëerden heel wat kansen, het enige wat ontbrak waren doelpunten!

Lees meer

VV Westkapelle - KM Torhout B 1-1

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost. KM kwam al vroeg op achterstand maar kon in de laatste minuut alsnog de gelijkmaker op het bord zetten.

Lees meer

KM Torhout A - KSC Eendracht Aalst 1-2

KM Torhout moest haar meerdere erkennen tegen een sterk spelend Aalst. De wedstrijd kon alle kanten op. De bezoekers kwamen op voorsprong maar Huysentruyt kon gelijkmaken. Vijf minuten in blessuretijd liet KM een hele grote kans liggen om de drie punten binnen te halen en zou dat zwaar bekopen want in minuut 97 gaf Dekuyper de genadeslag door de 1-2 in doel te trappen.

Lees meer

Risicowedstrijd tegen Eendracht Aalst

Opgelet: De wedstrijd van komend weekend werd door de veiligheidsdiensten als risicowedstrijd gecatalogeerd. Lees daarom aandachtig het reglement van inwendiger orde.

Lees meer

KVV Zelzate - KM Torhout A 1-0

KM Torhout verliest opnieuw met het kleinste vershil in een wedstrijd die geen winnaar of verliezer verdiende. Het leek op een logische 0-0 te eindigen maar een wanhoopspoging van Franki zorgde toch voor de 1-0 eindstand. Meteen de derde wedstrijd op rij, waarbij KM dat basisspelers als Vandewiele en Pyck beiden gekwetst, Timmerman en De Cuyper beiden ziek, Huysentruyt geschorst en de vroeg uitgevallen Laleman moest missen, niet tot scoren kwam. Maar die afwezigheden mogen niet gebruikt worden als excuus voor die 1 op 9!

Lees meer

KM Torhout B - KVV Aartrijke 3-1

Ondanks een vroege achterstand kon onze B-ploeg de scheve situatie toch nog rechttrekken. Nog voor de rust kwamen ze al op voorsprong via Vereecke G. en Dedeyne J., in de tweede helft kon Carette T. de 3-1 eindstand op het bord zetten.

Lees meer

KM Torhout A - Jong Cercle 0-1

Na een aangename eerste helft waarbij beide ploegen wel aanspraak konden maken op een doelpunt stond het nog 0-0 dankzij beide doelmannen. In de tweede helft kon Jong Cercle dan toch hun veld- en technisch overwicht omzetten in een 0-1 overwinning.

Lees meer

KSC Blankenberge B - KM Torhout B 2-2

Twee trainers die na de wedstrijd ontevreden waren met de uitslag. De roodzwarte omdat zijn ploeg een vroeg 2-0 voorsprong niet kon vasthouden, de groenzwarte omdat ze na de 2-2 gelijkmaker de wedstrijd tegen tien man niet hebben afgewerkt. Leergeld voor de jonge gasten zeker?

Lees meer

KM Torhout A - KSV Bredene 6-0

KM Torhout A speelde dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen 2de provincialer KSV Bredene. Beide ploegen speelden met spelers die nog maar weinig of geen speelminuten hebben gekregen dit seizoen. Toch was het klasseverschil duidelijk.

Lees meer

FC Gullegem - KM Torhout A 0-0

Vraag van de dag! Hebben we nu een punt gewonnen omdat we op verplaatsing speelden of hebben we er twee verloren omdat we de betere ploeg waren? Meningen zullen wel verschillend geweest zijn bij de aanwezigen!

Lees meer

KM Torhout B - SKD Herstberge 5-3

Onze B-ploeg kon voor de tweede opeenvolgende week 5 keer scoren. Nu waren Bataille (2), Carette, Maertens en Sintubin aan het kanon. Met zes op negen is de ploeg goed mee voorin.

Lees meer

KM Torhout A - KRC Harelbeke A 2-1

KM Torhout A behaalde een hele mooie overwinning tegen een sterk spelend Harelbeke dat vooral meer duelkracht had dan de thuisploeg. Andries zorgde voor de 1-0 voorsprong aan de rust. De bezoekers scoorden de gelijkmaker op het moment dat ze de wedstrijd domineerden maar invaller Timmerman kon tien minuten voor affluiten nog de winning goal snoeihard via de onderkant van de lat tegen de netten trappen.

Lees meer

R. Knokke FC B - KM Torhout B 2-5

KM Torhout B haalde al bij al een gemakkelijke eerste competitiezege tegen de kustjongens van Knokke. Carette scoorde een hattrick, Sintubin zorgde voor de andere twee doelpunten.

Lees meer

KM Torhout B - KFC Heist B 1-2

KM Torhout B verloor na een fel bevochten wedstrijd die eindigde met negen tegen tien met 1-2 van KFC Heist. Nadat het in de eerste minuut al op achterstand kwam kon Sintubin voor rust nog gelijkmaken maar rond het uur stond de eindstand op het bord.

Lees meer

KSV Oudenaarde - KM Torhout A 5-3

KM speelde goed mee in de eerste helft maar kreeg vlak voor rust twee doelpunten van een beresterke Mezine te slikken op te vermijden fouten. Na een uur stond er al KSV Mezine - KMT 3-0 op het bord. Mezine mocht een eerste van twee strafschoppen omzetten alvorens Andries tegenscoorde. Een tweede strafschop zorgde voor 4-1, toch kwam KM via Timmerman nog terug tot 4-3 maar de jacht op de gelijkmaker werd finaal in de laatste seconde afgestraft.

Lees meer

Laatste transfer van het tussenseizoen

Nadat Axel Harinck voor lange tijd out is wegens blessure en het contract van Axel Miakouikila, die voor VV Koekelare gaat spelen, in onderling overleg werd verbroken heeft sportief manager Didier Degomme in augustus nog twee late transfers afgesloten. Eerder werd al Enzo Vandekerckhove binnen gehaald van reeksgenoot KRC Harelbeke en nu haalde hij opnieuw een speler uit een hogere reeks.

Lees meer

BBQ voor de wedstrijd tegen KRC Harelbeke

Kom lekker genieten van onze grote BBQ voor de wedstrijd tegen KRC Harelbeke.

Lees meer

Laatste oefenwedstrijd

Na de 1-0 verloren oefenwedstrijd op het veld van 1 ste provincialer KSV Diksmuide en de 1-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen 3de nationaler KSV Rumbeke staat nog een allerlaatste grote test op het programma.

Lees meer

Extra transfer

KM Torhout liet eerder al weten dat indien er zich een opportuniteit voordeed, het de kern misschien wel nog iets zou uitbreiden. Deze week kwam die opportuniteit er en dus werd een extra speler aangetrokken.

Lees meer

OPGELET: Wijziging in het oefenprogramma van de A-ploeg

Door de bekeruitschakeling werden nu al enkele wijzigingen doorgevoerd in het oefenprogramma.

Lees meer

KM Torhout B - KRC De Panne 4-3

Onze B-ploeg haalt 9 op 9 in hun poule van de Beker van West-Vlaanderen en verzekert zich zo al op één wedstrijd van het einde van de volgende ronde.

Lees meer

KM Torhout A - Witgoor Sport Dessel 0-0 (PEN. 1-4)

Een matig spelend KM vergat in de eerste helft af te werken, doelman Laleman moest slechts éénmaal uithalen met een save en we eindigden met een brilscore. In de strafschoppen waren de bezoekers veel trefzekerder!

Lees meer

KM Torhout B - VV Koekelare B 3-2

Onze B-ploeg won ook hun eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen de ploeg van ex-jeugdtrainer Jurgen Mylle.

Lees meer

Sassport Boezinge - KM Torhout A 1-1

KM Torhout A speelde donderdagavond 1-1 gelijk op het veld van Sassport Boezinge, de club waar ex-KM spelers Paravizzini en Colpaert trainers zijn. Het doelpunt voor KM werd gescoord door Andries. Vanavond om 20u30 speelt de B-ploeg op De Velodroom tegen VV Koekelare B.

Lees meer

FC Gullegem - KM Torhout A 2-3

Nadag de B-ploeg forfait kreeg van Sp. Keiem ging de A-ploeg oefenen op reeksgenoot FC Gullegem. KM kwam twee keer op achterstand maar kon de situatie nog rechtzetten met een 2-3 overwinning.

Lees meer

KM Torhout B - K. Brielen Sport 5-2

KM Torhout B won haar eerste officiële wedstrijd voor de Beker van West-Vlaanderen met een spectaculaire 5-2 zege van K. Brielen Sport. Goed begonnen is half gewonnen zeggen ze dan! Klik verder voor de wedstrijdstatistieken.

Lees meer

Totaal overzich Croky Cup 2022-2023

KM Torhout heeft alweer geen geluk bij de trekking van de Croky Cup. We zijn de eerste ronde vrij, spelen de tweede ronde thuis en daarna zijn bij plaatsing alle wedstrijden op verplaatsing.

Lees meer

Medewerkers kantine gezocht.

KM Torhout is op zoek naar medewerkers voor de kantine.

Lees meer

Oud voorzitter overleden

Op 28 juni is Charles Hollevoet overleden.

Lees meer

Voorbereiding 2022-2023

Onze A-ploeg start de voorbereiding op 26 juli en dus zal vooral augustus druk zijn met oefenwedstrijden en eventuele bekermatchen. Bekijk onze voorbereiding hier.

Lees meer

KM Torhout - KV Oostende 1-3

Logische zege van de Kustboys, niet alleen het reeksverschil maar ook de hoeveelheid aan trainingen lieten zich voelen. KM had slechts één baltraining in de benen voor deze wedstrijd terwijl KVO al enkele weken hard aan het werken is. Na de wedstrijd werd KM gehuldigd door het stadsbestuur voor de afgedwongen promotie naar 2de Afdeling.

Lees meer

Reeksindeling en bekerkalender B-Team

Na de definitieve reeksindeling van ons B-Team is nu ook de kalender voor de Beker van West-Vlaanderen bekend.

Lees meer

Transfernieuws

KM Torhout is niet van plan om een mal figuur te slaan in de zware reeks waar het dit seizoen is terecht gekomen. Daarom zijn sportief manager Degomme en trainer Meert direct op zoek gegaan naar verdere versterking. Het werd zelfs meteen een dubbele overeenkomst!

Lees meer

Hoe kan KM nog promoveren?

Even uitleggen op welke manier KM nog kan promoveren! UPDATE 12/05/2022: Lees verder.

Lees meer

KFC Turnhout - KM Torhout 3-1

Efficiëntie in afwerking maakt vandaag het verschil, al moeten we toegeven dat het geluk ook iets meer aan de kant stond van de thuisploeg. Bij de openingsgoal werd een duidelijk handspel niet gefloten, maar dat maakt geen afbreuk aan het feit dat de thuisploeg verdiend won. KM maakt na de uitspraak van BAS over Moeskroen nog kans op promotie en moet nu vol aan de bak thuis tegen KFC Diest en de week erop mogelijks tegen Tempo Overijse of Esperanza Pelt .

Lees meer

GRATIS supportersbus(sen) naar Turnhout

‘’Bestuur van KM Torhout wil zoveel mogelijk supporters de mogelijkheid bieden om zondag mee te reizen met de eerste ploeg voor de belangrijke wedstrijd tegen Turnhout in het kader van promotie naar 2e afdeling."

Lees meer

Programma trekking eindronde om te stijgen naar 2de nationale

KM Torhout trof zeker geen gemakkelijke loting want het moet op verplaatsiing spelen. We trekken naar FC Turnhout dat vijfde eindigde in de B-reeks. Maar de ploeg zal er onder leiding van trainer Stijn Meert vol voor gaan. Bij eventueel verlies spelen we mogelijks wel twee keer thuis.

Lees meer

Tempo Overijse - KM Torhout 2-2

Leuke eindeseizoenswedstrijd zonder belangen. KM kwam op voorsprong langs Vermeulen maar nog voor rust kon de thuisploeg gelijk maken. Na rust kregen beiden ploegen enkele mooie kansen maar het was wachten tot het slot toen de thuisploeg op voorsprong kwam maar Puskás op het nippertje nog verdiend kon gelijk maken. Beide ploegen konden leven met deze generale repetitie voor de eindronde!

Lees meer

Verandering in de trainersstaf

Torhout 1992 KM heeft een akkoord met een nieuwe keepertrainer. Dimitri Verhulst wordt opgevolgd door een andere topper in het vak.

Lees meer

KM Torhout - SV Anzegem 3-3

KM Torhout leek na 20' over de tegenstander heen te lopen met 2-0. De bezoekers kwamen echter nog voor de rust verdiend terug tot 2-2. Na de rust zorgden de bezoekers onverwachts voor 2-3 maar Ruben Pyck zorgde voor gerechtigheid door in de laatste minuut de gelijkmaker op het bord te zetten.

Lees meer

KV Oostende

Vorige week trokken we met de KVO bus richting Rhodienne-De Hoek. Diezelfde bus komt binnenkort terug naar Torhout.

Lees meer

KM Torhout - FC Lebbeke 1-5

Wat een galamatch moest worden, met een erehaag van onze jeugdspelers voor beide teams die zeker waren van de eindronde, is voor KM een zware desillusie geworden. De tegenstander speelde naar eigen zeggen één van haar sterkste wedstrijden van het seizoen en dat hebben we geweten. Voor KM was het de tweede zware nederlaag van het seizoen, na het debacle in de openingswedstrijd op Lochristi.

Lees meer

Inkomend transfernieuws

Onze club haalt opnieuw een beloftevolle speler weg bij een 1A team en geeft hem zo de kans om zich verder te ontwikkelen op nationaal niveau. Het is meteen de zevende inkomende transfer die samen met vier eigen jeugdspelers onze A-kern vervoegen.

Lees meer

Rhodienne-De Hoek - KM Torhout 0-1

Veel beslissingen op speeldag 27. Oostkamp is de verdiende kampioen, Lebbeke en Torhout zijn zeker van eindronde en ook Overijse staat op de drempel van die eindronde. Nog één plaatsje te gaan dus. KM won ondanks een dozijn gemiste kansen met 0-1 en dat was dus genoeg om er zaterdag enkel nog een prestigematch van te maken tegen de nummer twee FC Lebbeke. Laat ons er een galamatch van maken en kom massaal onze toppers steunen!

Lees meer

Hoe gaat het met de eindronde?

Velen vragen zich af hoe het nu zit met de eindronde, een woordje uitleg.

Lees meer

KM Torhout - KHO Wolvertem-Merchtem 0-0

Op wedstrijd 26 is het er dik tegen onze goesting dan toch van gekomen. Een ganse wedstrijd moest KM opboksen tegen een stevige verdediging en kon het voor het eerst niet scoren deze competitie. Gelukkig bleven de bezoekers ook bij hun schaarse kansen onmondig. Twee verloren punten voor KM, een gewonnen punt voor de bezoekers en dat was ook te merken aan de sfeer in de kleedkamers.

Lees meer

Droevige mededeling

Onze club werd op de hoogte gebracht van het veel te vroeg heengaan van Hilde Devriese.

Lees meer

Kalenderwijziging

De thuiswedstrijd tegen FC Lebbeke is verplaatst naar een andere datum en uur.

Lees meer

KVCSV Oostkamp - KM Torhout 2-2

KM speelt na een ware cupmatch voor een vol stadion verdiend gelijk bij leider Oostkamp dat enkel kon gelijkmaken na een schwalbe in de zestien van Vanhaeren. Dit kostte Pyck zelfs zijn tweede gele kaart en KM moest zo met een man minder verder met nog tien minuten op de klok.

Lees meer

Doorstroming eigen jeugd naar A-kern

Dat KMT ook de volgende jaren zal blijven inzetten op doorstroming van de eigen jeugd en hen alle kansen wil blijven geven blijkt ook uit het feit er ook nu enkelen van hen beloond werden met een plaats in de A-kern voor volgend seizoen.

Lees meer

Licentie 2de - 3de nationale

In aanloop naar de topper in de West-Vlaamse derby op de fiere leider KVCSV Oostkamp kreeg onze club nieuws over de licentie voor volgend seizoen.

Lees meer

KFC Voorde-Appelterre - KM Torhout 3-1

KM voelde zich aan de rust genekt door het leidende trio nadat vlak voor rust een correct gestopte strafschop mocht hernomen worden, en moest daardoor in de tweede helft risico's nemen die genadeloos werden afgestraft.

Lees meer

KM Torhout - Avanti Stekene 1-0

KM Torhout won verdiend, ook al was het met de kleinste score. Onder andere een wereldsave van de bezoekende doelman op een schot in de winkelhaak van Puskás en een redding op de lijn na hoekschop van Ballegeer zorgden ervoor dat de score niet hoger opliep. Doelman Ampe werd amper bedreigd.

Lees meer

Svelta Melsele - KM Torhout 2-2

KM Torhout schiet zichzelf in de voet door na een blitzstart de thuisploeg niet volledig af te slachten. Beide helften duurden één minuut te lang! Het ziet daarmee Lebbeke twee punten verder weglopen op plaats twee maar loopt wel zelf een puntje verder weg van eerste achtervolger Overijse dat verloor van Lebbeke.

Lees meer

KM zet ambities kracht bij met nieuwe transfer

Dat de ambities van onze club hoog liggen werd al duidelijk door de eerder gemaakte transfers. Na twee jonge talenten uit de provinciale reeksen werden reeds vier spelers uit hogere reeksen weggehaald. En ook nu versterkt onze club zich voor volgend seizoen met een ervaren speler uit een hogere reeks. De kern voor volgend seizoen telt hiermee reeds 20 spelers.

Lees meer

VW Hamme - KM Torhout 3-1

Een te zwaar gehavend KM (zonder de geschorsten kapitein Vandewiele en Oumedjeber en de zieke Pyck) moest het onderspit delven op Hamme en laat zo de kans liggen om de eerste plaats te pakken in de tweede periode die pas in de op twee na laatste speeldag van het seizoen zal beslecht worden.

Lees meer

KM Torhout - KFC Eppegem 1-0

KM vergeet de match vroegtijdig af te maken en betaald daar mede doordat het in het laatste kwartier van de tweede helft met tien verder moest nog bibbergeld voor. Deze winst zorgt toch voor een onvergetelijke 43 op 48.

Lees meer

EM United - KM Torhout 1-2

KM kwam al tegen het halfuur op een geruststellende 0-2 voorsprong. Althans dat dachten we. Na de rust kwam de thuisploeg enkele keren gevaarlijk opzetten maar een sterke doelman Ampe kon ervoor zorgen dat de drie punten mee op de bus richting Torhout gingen.

Lees meer

We zijn al met negentien voor volgend seizoen

De teller staat op negentien! De onderhandelingen met eigen- en externe spelers voor volgend seizoen gaan onverminderd verder. Zo werd er deze week alweer een akkoord bereikt.

Lees meer

KM Torhout - KVC Jong Lede 4-3

KM Torhout schoot bijna zichzelf in de voet. Open doelkansen missen en foutjes achterin zorgden bijna voor puntenverlies. Gelukkig kon Oumedjeber in de laatste minuut nog voor de verdiende overwinning zorgen!

Lees meer

Nieuwe transfer zet de teller op achttien spelers

Sportief manager Didier Degomme kon dit weekend al een achttiende speler toevoegen aan de kern voor volgend seizoen. Het betreft deze keer opnieuw een externe transfer.

Lees meer

Nog twee contractverlengingen bij KM

De ploeg voor volgend seizoen begint stilaan meer en meer vorm te krijgen. Vandaag kunnen we al speler nummer zeventien noteren. Sportief manager Didier Degomme is intern nog aan het onderhandelen met enkele spelers maar gaat ook extern nog op zoek naar versterking.

Lees meer

KM haalt opnieuw een speler terug naar de heimat

Eén, twee of drie keer, voor sommige spelers lijkt het een evidentie om voor onze club te spelen. KM Torhout kon dus voor de zoveelste keer een speler terughalen naar de Sparrestede. Een teken dat ze toch allemaal goede herinneringen overhouden aan onze familiale club.

Lees meer

Derde inkomende transfer voor volgend seizoen

Nadat onze laatste aanwinst Tjendo De Cuyper al vanaf dinsdag zal aansluiten, kon Sportief manager Didier Degomme afgelopen weekend ook een akkoord bereiken met een derde aanwinst voor volgend seizoen.

Lees meer

SK Sint-Niklaas - KM Torhout 1-1

Een matig KM vond geen passend antwoord op de stugge verdediging van de thuisploeg dat kennelijk zeer tevreden was met het gewonnen punt. KM verliest terug iets meer voeling met de ongenaakbare leider KVCSV Oostkamp maar komt wel terug op de tweede plaats in de stand ten koste van FC Lebbeke.

Lees meer

Opnieuw een speler die terugkeert naar KM Torhout

Onze club kon drie dagen voor het einde van de wintermercato nog een toptransfer met onmiddellijke overgang afronden. Het zet hierbij haar ambitie om de top van het klassement te ambiëren nog wat kracht bij.

Lees meer

KM Torhout - KSV Diksmuide 2-0

KM won de tweede oefenwedstrijd na de winterstop van Diksmuide met 2-0. De boterjongens toonden zich een waardige tegenstander ook al kon KM reeds drie keer scoren in de eerste helft, het werd evenveel keer teruggefloten. In de tweede helft konden de groenzwarten dan toch het verschil maken via Kostyrka en Vermeulen.

Lees meer

KM Torhout start in 4de provinciale

Hoofdbestuur en jeugdbestuur van KM Torhout slaan de handen in elkaar en zullen vanaf volgend seizoen naast de A-ploeg ook een B-ploeg in competitie brengen. De A-ploeg zal haar thuiswedstrijden blijven spelen op zaterdagavond, de B-ploeg op zondagnamiddag.

Lees meer

Eerste transfernieuws van 2022

De tweede ronde van gesprekken met de rest van de A-kern is volop bezig. Vandaag kunnen we opnieuw twee contractverlengingen en een doorstromende jeugdspeler aankondigen. Er zijn tevens ook drie spelers die onze club verlaten.

Lees meer

KV Kortrijk U21 - KM Torhout 2-2

Slecht zicht vanaf de zijkant door de dichte mist, de spelers op het veld hadden er gelukkig iets minder last van. Nadat KM enkele open doelkansen had laten liggen kwam de thuisploeg nog voor de rust 2-0 voor. Na rust konden Pyck en Varkas nog gelijkmaken. Varkas was nog dicht bij de winning goal maar kopte boven op de kruising.

Lees meer

Nieuwjaarsbrief van onze voorzitter

Ook dit jaar geen fysieke nieuwjaarsreceptie wegens de alom gekende redenen. Onze voorzitter Dick D'Hoore stond erop om toch een woordje te richten tot de KM familie via deze boodschap.

Lees meer

Hoogstwaarschijnlijk twee weken uitstel in januari

Vandaag nam Voetbal Vlaanderen een beslissing over het al dan niet spelen zonder publiek in de reeksen vanaf 2de Amateur tot en met 4de Provinciale. UPDATE 29-12-2021 EN 11-01-20222 Lees verder.

Lees meer

Eerste twee inkomende transfers

We konden eerder al acht contractverlengingen aankondigen uit de eerste gespreksronde met de A-kern. De tweede gespreksronde met andere spelers van de A-kern wordt spoedig opgestart, meer hierover later. Vandaag kunnen we ook twee inkomende transfers aankondigen. Eén speler zal al zeker onze club verlaten.

Lees meer

Zeven contractverlengingen

Eerder konden we al melden dat de gesprekken met de huidige kern volop bezig zijn en vlot verlopen. Na Ruben Pyck zijn we verheugd dat we na een eerste gespreksronde ook deze week nog enkele contractverlengingen kunnen aankondigen. De tweede gespreksronde met andere spelers van de A-kern zal spoedig opgestart worden, meer hierover later.

Lees meer

KM Torhout - SK Lochristi 3-2

KM Torhout heeft haar revanche beet voor de smadelijke nederlaag op de eerste speeldag. KMT kwam op voorsprong maar de bezoekers konden tegen de gang van het spel in op 1-2 komen. De vechtlust en veerkracht in de ploeg zorgde na een tumultueuze wedstrijd alsnog voor de verdiende drie punten.

Lees meer

Eerste overeenkomsten voor volgend seizoen zijn een feit

Manager Didier Degomme is al een tijdje bezig met de ploegsamenstelling voor volgend seizoen. De eerste gesprekken met de huidige kern verlopen alvast vlot en we kunnen zelfs al een eerste trainer en speler aankondigen die onze club trouw blijven.

Lees meer

KM Torhout - Tempo Overijse 2-0

De bezoekers waren sterk gestart maar KMT kon in de tweede helft toch de drie punten verdiend over de eindstreep trekken.

Lees meer

SV Anzegem - KM Torhout 0-1

Moeilijk gaat ook. KMT stond in de tweede helft zwaar onder druk maar gaf toch weinig kansen weg en kaapt zo op een diefje toch drie punten meer naar huis.

Lees meer

OPGELET: Wedstrijdwijzigingen (UPDATE 18U00)

OPGELET: Mede door de coronamaatregelen zijn er in december enkele wedstrijdwijzigingen bij KM Torhout.

Lees meer

KM Torhout - KFC Rhodienne-De Hoek 2-1

KM Torhout domineert de ganse wedstrijd en kan dan ook verdiend de drie punten thuis houden ondanks dat het de geboden kansen niet allemaal afwerkt.

Lees meer

KHO Wolvertem-Merchtem - KM Torhout 0-2

KM Torhout knoopt na de zware opdoffer van vorige week terug aan met de winst en kan bovendien terug de nul houden! Het klimt zo terug naar de vierde plaats.

Lees meer

Voorzitter supportersclub overleden

Dit weekend kregen we het droevige nieuws te horen dat de voorzitter van één van onze drie supportersclubs is overleden na een tragisch ongeval een paar weken geleden.

Lees meer

KM Torhout - KVCSV Oostkamp 1-2

Voor meer dan 600 toeschouwers van de hemel naar de hel, maar wel mooie reclame voor het West-Vlaamse voetbal.

Lees meer

4de Nacht van het voetbal

Woensdag 10 november werd de 4de Nacht van het voetbal bij sponsor Salons Ten Boogaerde te Kortemark terug een groot succes. Een organisatie van onze Businessclub KM15 B2B.

Lees meer

Vleeskaarting Vrije Supportersclub

Nieuws over de vleeskaarting van dit weekend in Café De Zwarte Leeuw.

Lees meer

90 Jaar De Lustige Supporters

Zaterdag vierden De Lustige Supporters hun 90-jarig bestaan met een receptie in hun Lokaal Café Flandria.

Lees meer

KM Torhout - KFC Voorde-Appelterre 3-2

KM Torhout haalt verdiend 18/18. Indien KM de kansen had afgewerkt en de paal en doelman niet meerdere keren in de weg hadden gestaan kon de score nog veel hoger opgelopen zijn! Lees meer voor de statistieken, voor statistieken van spelers klik je op hun foto.

Lees meer

Peter en zout

Vier clean sheets op vijf matchen, tijd dus om eens met onze doelman te praten in de rubriek "Peter en zout"

Lees meer

Nieuwe coronamaatregelen

Het bestuur zat dinsdagavond samen met het jeugdbestuur om een gezamelijk besluit te nemen inzake coronamaatregelen.

Lees meer

Avanti Stekene - KM Torhout 0-2

KM speelt opnieuw een mature wedstrijd en wint verdiend na twee schitterende doelpunten met 0-2 op het kunstgras van Stekene. De mooiste actie van de wedstrijd van Puskás spatte nog uiteen op de binnekant van de kruising. Voor de opstelling en statistieken klik op lees meer. Voor de spelersstatistieken klik je op hun foto.

Lees meer

Peter en zout

Na een seizoensbeging met twee gezichten gingen we eens luisteren bij onze Sportief Manager.

Lees meer

Scampi's op drie wijzen

Vóór de wedstrijd tegen leider KVCSV Oostkamp gaat in Club 110 op De Velodroom een lekkere Scampi maaltijd door op drie wijzen met frietjes, brood en groenten.

Lees meer

Nacht van het voetbal 2021

Op 10 november gaat na een jaartje (covid) onderbreking terug onze "Nacht van het voetbal" door. Een organisatie van onze businessclub KM15 B2B in Salons Ten Boogaerde te Kortemark.

Lees meer

Uur- en wedstrijdwijzigingen aan kalender

Dit weekend gaat de wintertijd in en dus vanaf november worden zondagwedstrijden normaal om 14u30 gespeeld.

Lees meer

KM Torhout - Svelta Melsele 3-0

KMT demonstreert en haalt 12 op 12 en klimt gestaag op naar de top van het klassement waar het thuis hoort. De volgende drie wedstrijden kunnen de ambities voor de rest van het seizoen bepalen want we spelen tegen de top drie!

Lees meer

KFC Eppegem - KM Torhout 0-1

KM Torhout kon na vier nederlagen nu al voor de derde opeenvolgende keer winnen. De trein zit op het goeie spoor, laat ons hopen dat dit nog een tijdje zo blijft.

Lees meer

Jong talent vanuit de beloften naar de A-kern

Dat onze club ook kansen geeft aan eigen jeugd is al langer geweten. Vandaag zijn we fier te kunnen melden dat we opnieuw een jong talent vanuit de beloften definitief naar de A-kern overhevelen.

Lees meer

Peter en zout

Deze week gingen we een praatje slaan met onze centrale verdediger Jonas Taillieu.

Lees meer

KM Torhout - Erpe Mere United 3-1

KM Torhout speelt een schitterende tweede helft op topniveau en haalt zo meer dan verdiend een tweede opeenvolgende overwinning tegen het tot dan nog ongeslagen EM United.

Lees meer

Peter en zout

Deze week spraken we in Peter en zout met Tibo Andries.

Lees meer

KVC Jong Lede - KM Torhout 0-2

Het kon niet blijven duren! Na het goeie spel van de laatste weken kon KMT eindelijk ook eens de verdiende punten oogsten! Lees verder voor de wedstrijdstatistieken.

Lees meer

Peter en zout

Vandaag spraken we in "Peter en zout" met Ruben Pyck.

Lees meer

KM Torhout - SK Sint-Niklaas 2-3

KM verliest alweer mede door inbreng van externe factoren, maar moet ook zelf voor de spiegel durven staan om dit soort nederlagen in de toekomst te vermijden.

Lees meer

FC Lebbeke - KM Torhout 2-1

KM Torhout slikt tweede opeenvolgende zure en onverdiende nederlaag en blijft ondanks goed voetbal met nul op negen achter!

Lees meer

KM Torhout - VW Hamme 1-2

Dat het beste paard niet altijd beloond wordt met de haver is vandaag nog maar eens bewezen op De Velodroom. KMT heeft na het debacle van vorige week de rug gerecht maar verliest totaal onverdiend met het kleinste verschil.

Lees meer

Peter en zout

Na enkele jaren zijn we de rubriek "Peter en zout" terug van zolder gaan halen, zij het in iets andere vorm. Het is de bedoeling om elke week kort met iemand even terug te blikken op de vorige- en vooruit te kijken naar de volgende wedstrijd.

Lees meer

SK Lochristi - KM Torhout 5-1

KM laat de open kans op de gelijkmaker liggen en stuikt daarna volledig ineen. Volgende week herpakken thuis tegen VW Hamme is de boodschap.

Lees meer

Rouwbericht

Op 1 september verloor onze club één van haar vaste supporters.

Lees meer

Voorbeschouwing

Dit weekend start het nieuwe seizoen. Laat ons hopen dat het na twee seizoenen eindelijk één kan worden zonder covid zorgen. We blikken even vooruit.

Lees meer

Laatste transfer van 2021

Op de ploegvoorstelling vorige week werd al aangegeven dat onze club gezonde ambities heeft om de linker kolom te spelen. In die optiek werd op D-Day nog een laatste transfer verricht. Onze club trok een tweede Fransman aan.

Lees meer

KRC Harelbeke - KM Torhout 1-1

De laatste wedstrijd heeft opnieuw laten zien dat er muziek zit in deze ploeg. De enige statistiek waarbij de thuisploeg die een reeks hoger speelt gelijke tred kon houden met KM was in het scoren.

Lees meer

SK Roeselare-Daisel - KMT 1-1

KM Torhout laat het na om de thuisploeg af te maken nog voor de rust en laat de thuisploeg op die manier in de tweede helft terug in de match komen. De paal hield KM echter tot twee maal van een verdiende overwinning.

Lees meer

KMT - Sassport Boezinge 0-0

KMT kon een uur tegen een wel erg defensief ingesteld Boezinge niet scoren.

Lees meer

Extra transfernieuws

Dat onze club ambitie heeft wordt niet onder stoelen of banken gestoken. Sportief manager Didier Degomme blijft zoeken naar versterking en trok deze week een derde speler met buitenlandse roots aan voor onze A-kern.

Lees meer

A-kernspelers gaan zondag aanwezig zijn op de jeugddag!

Zondag gaan alle A-kernspelers en trainers afwisselend in blokken aanwezig zijn op de jeugddag, zowel op het Sportstadion als op De Velodroom.

Lees meer

KMT - KSV Anzegem 2-0

KMT kon voor het eerst dit seizoen overtuigend winnen van reeksgenoot KSV Anzegem.

Lees meer

Webshop KMT kledij Patrick

Vanaf heden kan iedereen KMT merchandising aankopen op de webshop in samenwerking met onze kledijpartner SnP Wear.

Lees meer

Aangepast oefenprogramma

Na de uitschakeling hebben sportief manager Didier Degomme en trainer Stijn Meert het oefenprogramma wat aangepast.

Lees meer

KMT - KSK Oostnieuwkerke 1-1 (4-5)

KMT gaat er net als vorig seizoen uit in de eerste ronde van de beker tegen een 1ste provincialer.

Lees meer

SVD Kortemark - KM Torhout 3-2

KMT opnieuw met een resem beloften in de ploeg verliest tweede oefenwedstrijd op Kortemark.

Lees meer

KMT - Cercle Brugge KSV Beloften 1-1

KMT speelt in een verdienstelijke eerste oefenwedstrijd gelijk tegen de beloften van Cercle Brugge KSV.

Lees meer

Nieuws over abonnementen

We geven nog even een update mee voor de (nieuwe) abonnees van onze club.

Lees meer

Wedstrijd eerste ronde Croky Cup verplaatst

KM Torhout en KSK Oostnieuwkerke kwamen tot een gezamelijk akkoord om de bekerwedstrijd te verplaatsen naar een nieuwe datum.

Lees meer

Nieuwe versterking voor KMT

Onze club is tevreden dat het net voor de aanvang van de nieuwe voorbereiding op dinsdag 13 juli nog een jeugdig talent kon strikken.

Lees meer

Croky Cup 2021-2022

De loting van de Croky Cup is bekend. Voor het eerst in jaren ziet die loting er voor onze club gunstig uit wat verre verplaatsingen betreft want de eerste drie matchen zijn al zeker thuis, de volgende twee zijn op verplaatsing waaronder de vierde wedstrijd mogelijks ook op West-Vlaamse bodem zou kunnen zijn.

Lees meer

Nieuwe Covid richtlijnen

Vanaf zondag 27 juni gelden nieuwe versoepelde Covid maatregelen voor sporten. Onder andere kleedkamers en douches mogen terug gebruikt worden, al zal er eerst een controle van de waterkwaliteit moeten gebeuren!

Lees meer

Kalender A-Kern is bekend

Voetbal Vlaanderen maakte de kalenders voor 2de en 3de Afdeling VV bekend.

Lees meer

Torhout gaat voor "Rookvrije generatie"

Binnenkort gaat Torhout voor een "Rookvrije generatie", ook in alle sportcomplexen!

Lees meer

Laatste kans wedstrijdtrui 100 jaar KM

We hebben nog slechts enkele wedstrijdtruitjes van ons 100-jarig jubileumjaar in de uitverkoop. Wie nog een uniek collectersitem wil aanschaffen met het eenmalige speciale logo krijgt nu een laatste kans.

Lees meer

Gratis EK Pronostiek

Doe mee aan onze gratis EK pronostiek en win mooie prijzen in ons jeugdlokaal de Velodroom én in Torhout.

Lees meer

Reeksvoorstellen 2021-2022

We kregen vanuit Voetbal Vlaanderen de nieuwe reeksvoorstellen voor het seizoen 2021-2022 voor zowel A- als B-elftallen.

Lees meer

Met uw clubkleuren op de fiets!

Gaat u graag fietsen, koop dan nu uw wieleroutfit in de vorm van onze wedstrijdoutfit.

Lees meer

Voorbereiding A-kern 2021-2022

Trainer Stijn Meert maakte een voorlopig oefenprogramma bekend voor het nieuwe seizoen. Opgepast wijzigingen zijn steeds mogelijk door covid- of andere omstandigheden. Bij wijzigingen houden we u op de hoogte.

Lees meer

Overlijden ex-speler

We vernamen het overlijden van een ex-speler van FC Torhout.

Lees meer

Derde keer op zeer korte tijd rouwnieuws bij onze club

Voor de derde keer op zeer korte tijd moet onze club afscheid nemen van een geliefde.

Lees meer

Start Croky Cup en competitie bekend

Voetbal Vlaanderen maakte de start van de competitie en de Beker van België bekend. Wij starten de beker op 31 juli of 1 augustus, de competitie op 4 of 5 september. Je kan hier ook de speeldata voor de jeugd bekijken.

Lees meer

Nieuw rouwbericht overvalt onze club

Voor de tweede keer op zeer korte tijd kregen we droevig nieuws over een overlijden. Dit keer gaat het over een lid van de raad van bestuur van de vzw van onze club.

Lees meer

Sponsor in rouw.

Met die droefheid vernamen we het overlijden van de pa van één van onze hoofdsponsors.

Lees meer

Twee beloften maken definitief de overstap naar de A-kern

Zoals elk seizoen neemt onze club ook dit jaar enkele beloftevolle spelers uit onze eigen uitstekende jeugdwerking, die al jaren het hoogst haalbare viersterrenlabel heeft, op in de A-kern. Ook dit jaar krijgen twee spelers een vaste plaats, enkele anderen zullen de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen in hun opleiding door in de loop van het seizoen mee te trainen met de A-kern.

Lees meer

Dankwoordje van verzorger Roy Ligneel

Verzorger Roy Ligneel vroeg me om iedereen te danken voor de afgelopen jaren.

Lees meer

KM Torhout dankt haar vrijwilligers

We zitten midden in de "Week van de vrijwilligers" en ook onze club is die mensen heel erg dankbaar.

Lees meer

Nieuwe kinesist vervoegt onze rangen

Niet alleen in de spelersgroep zijn er veranderingen, ook in de staf bij trainers en begeleiders is dit het geval.

Lees meer

Sportief manager realiseert toptransfer

Sportief manager Didier Degomme haalt eigen jeugdtalent terug uit 1ste Nationale die hij zelf in 2012 al op 17-jarige leeftijd in de A-kern bracht bij onze club in de toenmalige 3de Klasse. Met deze knaltransfer is de A-kern bijna compleet. Het is de bedoeling om nog één externe transfer te realiseren en zoals jaarlijks minstens twee beloften vast te promoveren naar de A-kern. Meer hierover later.

Lees meer

Drie nieuwe spelers gaven vandaag hun vertrouwen aan onze club

Het huiswerk van sportief manager Didier Degomme en trainer Stijn Meert zit er bijna op. Deze week mogen we jullie drie nieuwkomers presenteren, waaronder de vorige week beloofde doelman en nog twee centrale verdedigers.

Lees meer

Doelmannen voor volgend seizoen zijn gekend

Deze week konden Sportief Manager Didier Degomme en hoofdtrainer Stijn Meert opnieuw drie spelers overtuigen om voor onze club te kiezen.

Lees meer

Frank Claeys blijft bij onze club

Frank Claeys gaf eerder al aan dat werken met de A-kern voor hem geen must meer was. Hij kreeg dan van de club een ander voorstel om verder te werken bij de jeugdwerking en vroeg daar even bedenktijd voor.

Lees meer

Wat met uw abonnement 2020-2021?

Onze club heeft een beslissing genomen over de abonnementen van het seizoen 2020-2021

Lees meer

Vier nieuwe contractverlengingen

Sportief Manager Didier Degomme en trainer Stijn Meert werken hard verder om een sterke kern samen te stellen voor volgend seizoen. Negen spelers tekenden al een verlengde overeenkomst, daar kwamen er deze week nog vier bij. Met één nieuwkomer erbij telt de kern dus voorlopig veertien spelers.

Lees meer

Seizoen opnieuw vroegtijdig afgebroken

Het is nu definitief, voor het tweede opeenvolgende seizoen moet de voetbalcompetitie vroegtijdig afgebroken worden. Dit keer wel met het gevolg dat het volledige seizoen geschrapt wordt en er dus geen stijgers en dalers zijn. Tenzij ploegen samensmelten of er de brui aan geven. Laat ons hopen dat we volgend seizoen eindelijk zonder zorgen terug kunnen starten!

Lees meer

Deel twee van de contracbesprekingen zijn gestart

Sportief Manager Didier Degomme en trainer Stijn Meert werken hard verder aan de kern voor volgend seizoen. Nadat uit het eerste deel al acht spelers bijtekenden voor volgend seizoen werd ook al een nieuwkomer binnengehaald. Tot op heden gaven vijf spelers aan te vertrekken of stoppen met voetballen. Deze week komt het tweede deel van de kern aan bod.

Lees meer

Eerste inkomende transfer voor 2021-2022

Sportief Manager Didier Degomme en trainer Stijn Meert zijn volop gestart om de ploeg voor volgend seizoen samen te stellen. Ondertussen zijn al enkele vertrekkers bekend maar ook acht spelers tekenden al bij en er werd al één inkomende transfer gerealiseerd. De gesprekken met het tweede deel van de kern gaan verder in de loop van deze week.

Lees meer

Sportieve staf voor volgend seizoen compleet

Vijf dagen nadat bekend gemaakt werd dat Stijn Meert de volgende twee seizoenen hoofdtrainer wordt van onze ploeg heeft hij in overleg met Didier Degomme nu ook de rest van de sportieve staf samengesteld.

Lees meer

Nieuwjaarswensen

Onder normale omstandigheden had vanavond onze Nieuwjaarsreceptie plaats in het prachtige complex van Koddaert Tennis te Wijnendale. Doordat dit nu niet kon wilden we toch via digitale weg onze wensen overmaken.

Lees meer

Onze club kwam tot een overeenkomst met een nieuwe hoofdtrainer

Niet lang nadat Didier Degomme aangaf na dit seizoen zijn trainerscarrière stop te zetten, heeft hij als sportief manager van onze club al een opvolger gevonden voor volgend seizoen.

Lees meer

Extra sportief nieuws

Onze club wenst vandaag een belangrijke structuurwijziging aan te kondigen.

Lees meer

Ook met de feestdagen in zicht is er droevig nieuws bij KM

Op sterven staat geen datum of uur, ook niet bij onze club. We vernamen alweer droevig nieuws.

Lees meer

Voorbereiding rest van de competitie

Het moet zowat een record zijn. Trainer Degomme die voor aanvang van het seizoen al enkele keren zijn voorbereidingsprogramma moest aanpassen heeft alweer zijn tweede programma afgewerkt. We kunnen wel zeggen hopelijk, maar het zal nu hoogstwaarschijnlijk wel het laatste zijn want als het nu niet lukt... Dan zou het wel eens definitief over en uit kunnen zijn voor dit seizoen!

Lees meer

Nieuw beslissing over hervatten competities

Voetbal Vlaanderen heeft op de vergadering van 5 december de beslissing genomen in verband met het hervatten van de competities.

Lees meer

Trainer Didier Degomme over corona in het voetbal

Deze week had ik een dubbel interview met onze voorzitter Dick D'Hoore en trainer Didier Degomme over de huidige situatie en de toekomst van onze club na corona. Gisteren was de voorzitter aan het woord, vandaag is dat de trainer.

Lees meer

Voorzitter Dick D'Hoore over corona in het voetbal

Deze week had ik een dubbel interview met onze voorzitter Dick D'Hoore en trainer Didier Degomme over de huidige situatie en de toekomst van onze club na corona. Vandaag is de voorzitter aan het woord, morgen de trainer.

Lees meer

Heropstart trainingen

Voetbal Vlaanderen gaf het perspectief om op 9 januari de competities te hervatten. In dat opzicht heeft trainer Degomme een programma klaargemaakt om te trainingen te heropstarten.

Lees meer

Droevig nieuws

Het zijn zwarte dagen voor de voetballiefhebber maar vandaag ontvingen we ook nog eens droevig nieuws.

Lees meer

Voetbal Vlaanderen nam beslissing over verder zetten competities

Voetbal Vlaanderen heeft beslist dat competities zowel voor jeugd als voor seniors pas zullen hervatten op 9/10 januari. Indien de coronasituatie het toelaat kunnen eventueel reeds uitgestelde wedstrijden in onderling overleg al gespeeld worden op 26/27 december of 2/3 januari. Eindrondes worden geschrapt!

Lees meer

Ons 100-jarig jubileumshirt in Nederlands museum

KM Torhout is trots te kunnen meedelen dat ons 100-jarig jubileumshirt van vorig seizoen nu tussen 2700 andere hangt van over de hele wereld, in het shirtmuseum van Arjan Wijngaard in het Nederlandse Groningen!

Lees meer

Competities terug stilgelegd

Nadat minister Weyts besliste dat kleedkamers en douches niet meer mogen gebruikt worden heeft Voetbal Vlaanderen beslist om de competities tot nader order stil te leggen.

Lees meer

KM Torhout - FC Lebbeke 2-2

KM moest vijf (5!) minuten over tijd (voor drie vervangingen) een gelijkspel toestaan! Totaal onverdiend, zeker als je weet dat er van een strafschopfout geen sprake was en de bewuste speler zelfs buitenspel stond bij die fase. Dat kunnen we uitmaken op de beelden van onze acht vaste camera's op het veld!

Lees meer

K.SV. Oudenaarde - KMT B 3-0

Vanavond verloren onze beloften op het veld van Oudenaarde. Het was voor het eerst dit seizoen dat ze niet konden scoren.

Lees meer

OPGELET: UURWIJZIGING

De wedstrijd van zaterdag tegen FC Lebbeke zal NIET om 19u30 worden gespeeld maar WEL om 18u30. We kregen hiervoor de goedkeuring van de tegenstander, we wachten het antwoord van de bond af maar dat zou normaal maar een formaliteit mogen zijn.

Lees meer

Schorsingen bij KM

KM Torhout heeft de volgende weken twee geschorste spelers.

Lees meer

BELANGRIJK: Protocol KM Torhout ivm Covid-19 vanaf 05/10/2020

Beste spelers, trainers, begeleiders, bestuursleden en supporters van ALLE voetbalclubs. Gelieve ons protocol ivm de coronamaatregelen goed op te volgen! Dit voor uw eigen- en de veiligheid van anderen te vrijwaren! Alvast dank vanwege KM Torhout.

Lees meer

K. Racing Club Bambrugge - KM Torhout 2-1

Zondagnamiddag trokken we naar Bambrugge in de hoop er de drie punten te halen en zo aan de top van het klassement te blijven meedraaien. Helaas, het mocht niet zijn.

Lees meer

Update coronavirus 02/10/2020

We kregen vanuit de sportdienst en veiligheidscel een update ivm het coronavirus in de sport. Gelieve deze dus strikt op te volgen zodat we opnieuw geen harde maatregelen opgelegd worden zoals bvb gebruik van kleedkamers of verbod van toeschouwers tijdens wedstrijden. Daarnaast kregen we ook een bericht uitgegeven door de gouverneur van West-Vlaanderen.

Lees meer

KMT B - KVK Westhoek 2-3

Onze beloften verloren vanavond meer van zichzelf dan van de tegenstander. Gemakkelijk doelpunten weggeven en zelf de geboden kansen niet afmaken. Dan verlies je automatisch je wedstrijd.

Lees meer

Overlijden André Vanhooren

Met droefheid vernamen we het overlijden van André Vanhooren.

Lees meer

KMT A/B mix - KFC Mandel United A/B mix

De wedstrijd voorzien voor maandag 28 september tussen de mix ploegen van KMT en Mandel United gaat NIET door.

Lees meer

KM Torhout - Tempo Overijse 1-3

Verdiende overwinning van de druivenjongens die iets matuurder speelden. Direct na rust kreeg Ballegeer bij 0-0 rood. Na de strafschop viel direct een tweede tegentreffer en KMT vocht met tien leeuwen terug. Na de aansluitingstreffer werden risico's om nog een goed resutlaat te halen afgestraft. Geen man overboord, op naar Bambrugge!

Lees meer

SKN Sint-Niklaas - KM Torhout 1-4

KM brengt op indrukwekkende manier de drie punten mee uit Sint-Niklaas en maakt meteen een geslaagde start die naar meer smaakt.

Lees meer

Regionale Reserven VV A - KFC Merelbeke 2-1

Onze youngsters pakten in hun eerste wedstrijd ook meteen hun eerste driepunter.

Lees meer

Samen met De Clubboys naar Sint-Niklaas

Supportersvereniging De Clubboys richt een GRATIS bus in naar Sint-Niklaas. Help samen met hen ons team de eerste drie punten van het seizoen meer naar huis te brengen!

Lees meer

KMT A - KSKV Zwevezele (2AVVA) 0-2

KM Torhout speelt een zeer degelijke laatste oefenwedstrijd tegen een titelfavoriet uit een reeks hoger. Ondanks 0-2 verlies kon men vooral na een sterke tweede helft tevreden terugblikken.

Lees meer

SK Eernegem (3P) - KMT B 2-3

Onze jonge beloften boeken alweer een mooie overwinnig tegen een provinciaal team.

Lees meer

KV Eendracht Aalter (1P) - KMT A 2-2

Opnieuw een teleurstellend resultaat ondanks dat er niet slecht gespeeld wordt.

Lees meer

KMT B - KFC Lissewege (3P) 7-1

Onze belfoten hielden doelpuntenfestival tegen KFC Lissewege.

Lees meer

KSCT Menen (2AVVA) - KMT A 4-2

KMT was opnieuw niet de mindere van een club die een reeks hoger speelt maar domme fouten blijven onze ploeg nekken.

Lees meer

KVP Gits (4P) - KMT B 1-1

Onze beloften speelden 1-1 gelijk op het veld van KVP Gits.

Lees meer

KSK Snaaskerke (2P) - KMT B 3-4

Onze mix van beloften en IPU19 won met 3-4 op het veld van 2de provincialer KSK Snaaskerke. Opnieuw vier doelpunten dus voor onze jonge groep.

Lees meer

Aanpassing oefenschema na uitschakeling beker.

Na de uitschakeling voor de Croky Cup komen er ook aanpassingen aan het oefenschema.

Lees meer

KMT A - Racing Club Lauwe 2-3

Zelf de gecreëerde kansen niet afmaken en vermijdbare doelpunten tegen krijgen, dan verlies je de wedstrijd. KMT speelt volgende week om 15u00 een oefenmatch op het vernieuwde complex van titelfavoriet in 1ste provinciale KV Eendracht Aalter.

Lees meer

KMT A - KV Koksijde-Oostduinkerke 2-1

KMT won verdiend met 2-1 van de kersverse fusieclub van de kust.

Lees meer

SK Torhout (3P) - KMT B 2-1

Onze jonge beloftenploeg geboren tussen 2002 en 2004 speelde verdienstelijk 2-1 tegen de buren van SK Torhout.

Lees meer

KRC Harelbeke - KMT A 2-1

KM Torhout verloor ook zijn tweede wedstrijd tegen een hoger spelende ploeg maar moest opnieuw niet onderdoen.

Lees meer

KMT B - KFC Lichtervelde (Mix A-B) 4-3

Onze jonge B-kern won vrijdagavond met 4-3 tegen tweede provincialer KFC Lichtervelde dat een mix van A- en B-kern opstelde.

Lees meer

Ex. Zedelgem - KMT 2-5

KMT haalde gemakkelijk een eerste zege van het seizoen tegen Ex. Zedelgem een subtopper in 1ste provinciale.

Lees meer

FC Gullegem - KMT 2-0

KMT speelde een bevredigende eerste oefenwedstrijd maar verloor tegen een beter op elkaar ingespeeld Gullegem dat al aan zijn vijfde wedstrijd toe was.

Lees meer

Beker- en competitiekalender bekend.

We gaven jullie eerder al de speeldata door voor zowel Croky Cup als competitie. Deze zijn nu officieel al gaan we pas starten met speeldag 3. Opgelet eventuele bekerronde krijgt voorrang op competitie die dan later (midweek?) zou ingehaald worden.

Lees meer

Goed nieuws van de crisiscel corona Stad Torhout

Vandaag kregen we van de crisiscel corona bij monde van waarnemend burgemeester Lieselotte Denolf positief nieuws te horen. UPDATE 11/08/2020 Lees verder.

Lees meer

Nieuwe data Croky Cup en competitie

Voetbal Vlaanderen maakte aan de clubs uit 1ste Nationale de nieuwe data bekend voor de Croky Cup en de start van de competities. Deze is licht verschillend van de onze.

Lees meer

Mondmaskers met KM logo

Koop uw eigen mondmasker met logo van onze club.

Lees meer

Aanpassing voorbereidingen

Door de maatregelen genomen door Voetbal Vlaanderen en de stad Torhout zijn de voorbereidingen van de A- en B-kern aangepast.

Lees meer

UPDATE 28/07 corona maatregelen in Torhout

De veiligheidscel en het stadsbestuur kwamen vandaag opnieuw samen om de situatie in Torhout te evalueren en dat zorgde voor enkele nieuwe maatregelen. We sommen even op wat dit betekent voor het voetbal in Torhout. Ondertussen kregen we ook een bericht van Voetbal Vlaanderen binnen!

Lees meer

Toeschouwers verboden!

Doordat het coronavirus steeds grotere proporties aanneemt levert het ook steeds grotere gevolgen voor de sport. Lees verder voor onze UPDATE!

Lees meer

Teambuilding afgelast!

Door het Covid 19 gevaar heeft trainer Didier Degomme beslist om de teambuilding van zaterdag 25 juli aan de kust niet te laten doorgaan.

Lees meer

Slecht nieuws in verband met Covid 19

Onze club ontving slecht nieuws vanuit het stadsbestuur in verband met de Covid 19 opstoot in Torhout.

Lees meer

Geen BBQ wegens Covid 19 gevaar!

Met spijt in het hart moeten we u melden dat we onze BBQ na het tornooi van 2 augustus niet kunnen laten doorgaan wegens het grote Covid 19 gevaar in Torhout.

Lees meer

Beker van België - Croky Cup 2020-2021

Sinds vandaag kennen we ook onze mogelijke tegenstanders voor de beker. Hierbij dan ook eerst ons eigen programma gevolgd door het volledige bekerprogramma.

Lees meer

Driehoekstornooi op De Velodroom

Op zondag 2 augustus vanaf 15u00 spelen we een driehoekstornooi met twee ploegen die een reeks hoger spelen. Na het tornooi is er mogelijkheid om deel te nemen aan de BBQ voor 12,50 euro.

Lees meer

Aanpassing reglementen en kalender Croky Cup

Gisteren kregen we het bericht van VACHA, de vereniging van Vlaamse clubs uit 1ste nationale, 2de en 3de afdeling Voetbal Vlaanderen over enkele reglementswijzigingen Met als grote verrassing de speeldata van de Croky Cup.

Lees meer

KMT werkt verder aan de optimalisatie van de clubwerking

Ook onze club kreeg het hard te verduren in deze moeilijke corona tijden. Niet alleen sportief moesten we bruusk afscheid nemen van elkaar, maar ook financieel bleven we net als andere verenigingen met een kater achter. Toch zat het bestuur in deze zware tijden niet stil en bleef het achter de schermen hard werken om met zijn allen aan een mooie toekomst verder te bouwen voor onze club. Hierbij een opsomming van enkele realisaties!

Lees meer

Wedstrijdkledij 2020-2021

KM Torhout is trots om de nieuwe wedstrijdkledij voor het seizoen 2020-2021 te kunnen voorstellen.

Lees meer

Uitrusting vorig seizoen in solden

Vrijdag 26 juni om 10u00 worden onze nieuwe uitrustingen voor zowel jeugd als seniors op al onze kanalen voorgesteld. Koop nu nog een wedstrijdtruitje van vorig seizoen aan solden prijs!

Lees meer

B-Kern en hun oefenwedstrijden staan online

B-Kern en hun oefenwedstrijden zijn gekend.

Lees meer

Voorbereidingsprogramma A-Kern 2020-2021

Trainer Didier Degomme kon na enkele keren aanpassen door de corona crisis eindelijk het voorbereidingsprogramma vrij geven.

Lees meer

A-Kern en staf online

Spelers en staf van de A-Kern staan online met foto, rugnummer en andere gegevens.

Lees meer

Voorstel reeksen A-elftal en Belfoten

Gisteravond zijn de reeksvoorstellen gemaakt voor Amateur 2 en 2, net zoals die voor de Reserven Amateur. UPDATE 17/06/2020 De reeksen 3de Afdeling VV zijn goedgekeurd.

Lees meer

Droevig nieuws

Met spijt ontvingen we het bericht van het overlijden van een familielid van De Clubboys.

Lees meer

Naamsverandering goedgekeurd

Na de goedkeuring van de KBVB kreeg onze voorzitter nu ook een brief van het Paleis in verband met de naamsverandering van onze club.

Lees meer

Update over aanvang competitie en beker

Vandaag heeft Voetbal Vlaanderen de startdata voor de competities 2020-2021 vastgelegd. Nieuwe UPDATE 28/05/2020 Nieuwe UPDATE 05/06/2020

Lees meer

Heel wat speculaties over amateurreeksen blijken onwaar!

Na de Pro League doen nu uiteraard heel wat speculaties de ronde over wat er nu met de amateur reeksen zal gebeuren, vooral in de kranten komen heel wat verkeerde speculaties. Daarom geven wij even de uitleg uit betrouwbare bron.

Lees meer

GEZOCHT

Onze club is op zoek naar vrijwilligers om vanaf september kantine CLUB 110 op De Velodroom uit te baten.

Lees meer

Geen groepstrainingen meer bij KM

Vanaf maandag 18 mei mogen buitensporten terug trainen met maximaal 20 personen onder begeleiding van een trainer. We gingen te rade bij jeugdmanager Kris Defreyne en trainer/manager van het A-elftal Didier Degomme over de toekomst bij KM.

Lees meer

Laatste transfer voor seizoen 2020-2021

Zoals we eerder al meldden was de kern voor volgend seizoen compleet tenzij er zich nog een opportuniteit zou voordoen. Dit diende zich nu aan en zo zal de kern volgend seizoen 24 spelers tellen.

Lees meer

Ook in coronatijden droevig nieuws bij onze club

Met spijt in het hart vernamen we het overlijden van de stiefpa van onze manager/trainer Didier Degomme.

Lees meer

Officieel einde van het seizoen

26/04/2020 16u45 Einde van het seizoen na de laatste wedstrijd op Tempo Overijse met een klein feestje achteraf.

Lees meer

Statistieken A-kern 2019-2020

Vandaag brengen we jullie de statistieken van de A-kern voor het seizoen 2019-2020. Ook de A-kern had nog zes wedstrijden te gaan waarvan vier tegen de laatste vier in de stand.

Lees meer

Statistieken Reserven Amateur A 2019-2020

Deze week brengen we jullie enkele statistieken van zowel de B- als de A-kern voor het niet uitgespeelde seizoen 2019-2020. Beide ploegen moesten normaal gezien nog zes wedstrijden afwerken.

Lees meer

Onze club krijgt een andere naam

Na het 100-jarig bestaan besloot het bestuur in overleg met het jeugdcomité om een naamsverandering bij de bond aan te vragen.

Lees meer

Onze ploeg voor volgend seizoen is compleet.

Het zijn moeilijke tijden voor sportieve commissies bij de voetbalclubs, onderhandelen face to face kan en mag niet in deze coronatijd maar toch staat de tijd niet stil. Zo zit ook onze sportieve cel ook niet stil, die konden opnieuw een nieuwe speler strikken en een belofte overhevelen naar de A-kern voor volgend seizoen.

Lees meer

Licenties bekend gemaakt

Vandaag zijn de clubs bekend gemaakt die hun licentie verkregen voor D2 en D3. Er waren 64 aanvragen. Dender trok de aanvraag in, zij blijven in D1 die een aparte licentie nodig heeft. Berchem Sport kreeg de licentie pas na verschijning voor het Sportcomité, ASV Geel daarentegen verkreeg die niet na verschijning. Zij speelden in D1 maar hebben te kampen met financiële problemen en kunnen dus mogelijks ook nog naar de provinciale reeksen zakken al kunnen ze natuurlijk ook nog in beroep gaan.

Lees meer

Woordje van onze voorzitter

Beste KM familie, Sedert enkele weken zijn we allemaal geconfronteerd met een ongekende crisis met een grote maatschappelijke impact. Hopelijk zijn de gevolgen van de coronacrisis voor jullie allemaal op eender welk niveau beperkt. Alle aandacht gaat uit naar jullie gezondheid en die van jullie naasten!!

Lees meer

A-kern voor volgend seizoen bijna compleet

Het actieve voetballen mag dan wel vroegtijdig afgelopen zijn dit seizoen, de sportieve staf zit niet stil en werkt keihard verder om de ploeg voor volgend seizoen compleet te maken. Dat onze club graag jonge talenten de kans geeft is alom geweten, daarom krijgen opnieuw drie spelers de kans om door te breken in het nationale voetbal.

Lees meer

Einde seizoen omwille van coronavirus

Vanmiddag werd bekend gemaakt dat KBVB, VV en ACFF in onderling overleg beslist hebben om alle competities van D1 tot P4 definitief stop te zetten. De eerste in de stand wordt tot kampioen uitgeroepen. Later wordt beslist volgens het bondsregelment over bijkomende stijgers en dalers. Lees verder voor meer info.

Lees meer

Update coronavirus 19 maart

Voetbal Vlaanderen deelt mee dat er geen enkele voetbalwedstrijd mag gespeeld worden tot en met 30 april.

Lees meer

Etentje bij sponsor Bistro Les Amis

Donderdagavond ging de training niet door maar het geplande etentje bij sponsor Bistro Les Amis ging wel door. De training werd vervangen door te aperitieven met hapjes bij Marktcafé Vicini, een andere sponsor aan de overkant van de markt.

Lees meer

Update over coronavirus

We ontvingen een bericht vanuit de sportdienst van Torhout in verband met het coronavirus.

Lees meer

Update in verband met Coronavirus

Omwille van het Coronavirus worden alle voetbalactiviteiten tot nader order gestaakt. Dat wil zeggen geen trainingen en wedstrijden voor zowel jeugd- als seniorploegen in het Amateurvoetbal.

Lees meer

Torhout 1992 KM - FC Lebbeke A 1-2

Hard verdict voor KM onder het oog van voetbal analyst Geert De Vlieger op de tribune, die zijn zoon bij de bezoekers kwam aanmoedigen en een sterke wedstrijd zag spelen! Zoals al te vaak vergeet KM te scoren en geeft het zelf te gemakkelijk doelpunten weg ondanks dat het de betere ploeg is op het veld, tegen wat misschien wel de beste tegenstander was in de terugronde tot op heden!

Lees meer

Reserven Amateur A - K.SK. Ronse 6-1

Onze jonge beloften alweer allemaal tussen 16 en 20 jaar winnen met overtuigende cijfers tegen hun veel oudere collega's van KSK Ronse.

Lees meer

Geen licentie? Uitleg over stijgen en dalen!

Bij deze een woordje uitleg over de licentievoorwaarden en eventuele gevolgen daarvan. Indien Wingene zoals zelf gemeld geen licentie aanvraagt worden ze na het seizoen naar de laatste plaats verwezen en degraderen volgens de huidige stand Bornem en Oostnieuwkerke mee. Melsele zou dan barrage spelen in de plaats van Overijse dat op dit moment op de barrageplaats staat. Indien nog andere teams geen licentie krijgen schuiven de ploegen steeds een plaats hogerop in de stand. UPDATE 4/3/2020: Bornem, Oostnieuwkerke en Wingene hebben geen licentie aangevraagd en zijn dus de drie rechtstreekse dalers. De ploeg die buiten deze drie laatste eindigt speelt dus barrage tenzij nog een club geen licentie krijgt!

Lees meer

De teller staat op 18!

Onze club kon dit weekend tot een overeenkomst komen met een twaalfde speler voor een verlengd verblijf op De Velodroom.

Lees meer

K.VC. Jong Lede - Torhout 1992 KM 4-2

Niet te geloven als je het zelf niet gezien hebt, doelman Meeuws ziet in de eerste helft zo goed als geen bal en in de tweede helft is onze ploeg nergens meer nadat het aan de koffie 0-1 voor stond. Enorm jammerlijk verlies die hard aankomt bij al wie onze club genegen is.

Lees meer

Licentieaanvraag

De licentieaanvragen voor tweede en derde amateurdivisie moesten ten laatste vandaag binnen zijn.

Lees meer

Slecht nieuws voor de sportliefhebbers onder ons!

Onze club kreeg twee keer slecht nieuws te horen voor alle sportliefhebbers onder ons!

Lees meer

Elfde contractverlenging

Gisteren konden manager Didier Degomme en ondervoorzitter Nico Vermeersch opnieuw een speler overtuigen om zijn contract voor volgend seizoen te verlengen.

Lees meer

Zesde inkomende transfer is een feit.

Opnieuw een speler die terugkeert naar de heimat, en dit zelfs al voor de derde keer zoals Janis Coppin hem ook al voordeed.

Lees meer

K.HO. Wolvertem-Merchtem - Torhout 1992 KM 0-1

Een grote stap vooruit... we klimmen naar de tiende plaats! In gore weersomstandigheden en op een voetbalveld die naam onwaardig kon KM toch aan het langste eind trekken. Het domineerde de thuisploeg de ganse wedstrijd door en liet nog heel wat kansen liggen om de score hoger te doen oplopen.

Lees meer

Reserven Amateur A - K.FC. Mandel United 1-2

Ondanks een doldwaas slotoffensief verloren onze jonge beloften van Mandel United met 1-2.

Lees meer

Torhout 1992 KM - K.FC. Eppegem 2-1

Zaterdagavond kon KM opnieuw de drie punten thuis houden. Van windvoordeel was op De Velodroom geen sprake, beide ploegen scoorden met het betere van het spel de doelpunten tegen de wind in. In de eerste helft kon KM een strafschop claimen maar in de tweede helft hadden ook de bezoekers recht van spreken over een strafschop.

Lees meer

K.SCT. Menen - Reserven Amateur A 1-1

Onze beloften speelden zaterdagnamiddag 1-1 gelijk op het veld van Menen en laten zo twee punten liggen door het morsen met de kansen.

Lees meer

Droevig nieuws

Onze club werd vandaag in kennis gesteld van droevig nieuws.

Lees meer

K.VC. Jong Lede - Torhout 1992 KM

De afgelaste wedstrijden van gisteren kregen ondertussen een nieuwe datum.

Lees meer

Wedstrijd op KVC Jong Lede afgelast

Voetbal Vlaanderen heeft beslist om alle wedstrijden van zondagnamiddag niet te laten doorgaan omwille van de storm Ciara.

Lees meer

Eigen jeugd krijgt opnieuw kansen

De sportieve staf van onze club geeft ook volgend seizoen het vertrouwen aan enkele spelers van onze sterke viersterren jeugdwerking.

Lees meer

K.VC. Jong Lede - Torhout 1992 KM (Update 09/02/2020 AFGELAST)

Zondag trekken we naar Lede voor alweer een heel erg belangrijke wedstrijd in onze strijd tegen de degradatie. Hopelijk speelt de storm ons geen parten zoals vorig seizoen op Wingene.

Lees meer

Reserven Amateur A - K.SC. Dikkelvenne A 2-1

Vanavond won onze alweer zeer jonge beloften ploeg na een sterke collectieve en fysieke prestatie met 2-1 van het veel meer ervaren Dikkelvenne. De heenwedstrijd eindigde op 4-1 voor de Oost-Vlamingen.

Lees meer

Opnieuw twee inkomende transfers bekend

Onze club haalde vandaag met het oog op volgend seizoen opnieuw twee inkomende transfers naar De Velodroom. De teller komt zo op vijf nieuwe spelers.

Lees meer

Donderdag 6/2/2020 uitstap van de A-kern

Donderdagavond trekt de A-kern met staf en bestuursleden opnieuw op horecabezoek bij een sponsor.

Lees meer

Derde inkomende transfer

Onze club haalde vandaag met het oog op volgend seizoen een ervaren doelman naar De Velodroom. Meteen de derde inkomende transfer.

Lees meer

Torhout 1992 KM - K.VC. Wingene 2-0

De A-kern zorgde zondagnamiddag met een verdiende overwinning na de winst van de B-kern op vrijdagavond voor zes op zes in één weekend tegen de buren van KVC Wingene.

Lees meer

K.VC. Wingene - Reserven Amateur A 1-5

Het eerste deel van het tweeluik tegen K.VC. Wingene werd alvast succesvol afgewerkt door onze beloften, hopelijk kan het A-elftal dit succes zondag compleet maken door eveneens de drie punten te pakken!

Lees meer

Wijziging uur van de wedstrijd!

OPGELET: Het aanvangsuur van de wedstrijd tegen Wingene van zondag 2 februari werd gewijzigd.

Lees meer

Tweede inkomende transfer van 2020 is een feit.

Onze club haalde vandaag met het oog op volgend seizoen een jong talent terug naar De Velodroom.

Lees meer

Aangepast trainingsprogramma wegens geen wedstrijd volgend weekend.

Slechts twee trainingen deze week.

Lees meer

Reserven Amateur A - K.SV. Oudenaarde 0-4

Een opnieuw erg jong beloftenteam verloor met zware 0-4 cijfers van het tweede geklasseerde Oudenaarde.

Lees meer

Jeugdwerking haalt opnieuw vier sterren

Met grote fierheid kan onze club melden dat voor de derde keer op rij onze jeugdwerking onder leiding van Jeugdmanager Kris Defreyne opnieuw vier sterren behaalde in het auditdossier!

Lees meer

Contractverlengingen

Op de nieuwjaarsreceptie gisteren in Tenniscenter Koddaert te Wijnendale konden we enkele contractverlengingen aankondigen.

Lees meer

K.VV. Zelzate - Torhout 1992 KM 2-1

Heel dicht bij een stunt(je)! Onverdiende nederlaag voor KMT bij de leider die met hun overwinning wel de tweede periodetitel pakken.

Lees meer

Côte à l'os Vrije Supporters

Op dinsdag 4 februari organiseren De Vrije Supporters hun jaarlijkse Côte à l'os festijn in Club 110 op De Velodroom.

Lees meer

K.FC. Merelbeke - Reserven Amateur A 2-0

Een enorm jong beloftenteam mocht na de wedstrijd ondanks het 2-0 verlies tegen de (gemiddeld 5 jaar oudere!) leider met heel veel trots van het veld stappen.

Lees meer

Eerste inkomende transfer voor volgend seizoen.

Onze club heeft een eerste inkomende transfer gerealiseerd voor volgend seizoen.

Lees meer

Torhout 1992 KM - SK Lochristi A 2-2

Zaterdagavond ontvingen we Lochristi op De Velodroom. Het werd een billijk gelijkspel, na een 0-2 achterstand kon KMT de scheve situatie in de tweede helft nog rechtzetten. Daarna kon de wedstrijd nog alle kanten met zowel winst als verlies!

Lees meer

Torhout 1992 KM - KV Oostende U21 2-2

Een mix van A- en B-kernspelers speelde maandagavond gelijk in een oefenwedstrijd tegen de beloften van KV Oostende.

Lees meer

Nieuws over de sportieve staf

Onze club heeft de sportieve lijnen voor de rest van dit- en volgend seizoen uitgetekend! Deze gaat gepaard met de terugkeer van een icoon uit onze clubgeschiedenis!

Lees meer

Nieuws over sportieve staf

Begin volgende week mogen jullie nieuws verwachten over de nieuwe sportieve staf en de werking ervan!

Lees meer

Strandloop Bredene

De A-kern ging zaterdagmorgen de feestmaaltijden uitlopen op het stand van Bredene. Dit na een ontbijt op de club gesponsord door Bakkerij Croissantje te Torhout. Waarvoor dank.

Lees meer

Reserven Amateur A - KSK Oostnieuwkerke 4-2

Onze beloften wonnen vrijdagavond zonder groten inspanning van de laatste in de stand.

Lees meer

Afhalen boek 100 jaar Torhouts voetbal

Wie een boek bestelde kan dit morgen nog afhalen.

Lees meer

Programma winterstop

Hierbij vinden jullie het programma van ons A-elftal tijdens de winterstop.

Lees meer

Boek ter ere van 100 jaar Torhouts voetbal

Om ons eeuwfeest te vieren geven we een boek uit.

Lees meer

Avanti Stekene - KMT 1-2

Zaterdag speelden we de laatste wedstrijd van 2019 op het nieuwe kunstgras Stekene. Het werd een prachtige en broodnodige 1-2 zege, een mooie afsluiter van 2019!

Lees meer

Torhout 1992 KM - K.VK. Ninove 0-1

KMT speelde een goeie wedstrijd tegen een heel sterke tegenstander (De beste die we dit seizoen al zagen!) en had de pech dat in de laatste seconden nog een bal op de paal ging, anders zat er nog een punt in. Dat ook het leidende trio niet meezat is zelfs te lezen bij de neutrale pers!

Lees meer

Eerste uitgaande transfer

Nog voor de jaarwisseling moeten we al uitgaande transfernieuws melden

Lees meer

Statistieken halfweg de competitie

We zijn halfweg de competitie, tijd dus om even naar de statistieken te kijken.

Lees meer

Torhout 1992 KM - Tempo Overijse 2-2

Geen vijfde opeenvolgende thuisoverwinning maar ook geen verlies voor KMT. En met het gelijkspel waren vooral de bezoekers heel gelukkig, de thuisploeg droop ontgoocheld af naar de kleedkamers want er zat meer in!

Lees meer

K.VK. Westhoek - Reserven Amateur A 3-1

Jaargang 2019 eindigt in mineur voor onze beloften met een derde verlies op rij. Nu werd er met 3-1 verloren op het veld van Poperinge.

Lees meer

Bedankt vrijwilligers!

Geen club zonder vrijwilligers!

Lees meer

R.FC Wetteren - Torhout 1992 KM 5-0

Zware forfaitcijfers voor onze ploeg die in vier minuten tijd de wedstrijd volledig uit handen gaf.

Lees meer

Reserven Amateur A - Football Club Gullegem 2-5

Onze beloften leden een zware nederlaag tegen Gullegem.

Lees meer

Wie kan ons helpen?

Onze club is op zoek naar gegevens van oud-spelers, trainer en medewerkers.

Lees meer

Spelers en staf naar opening winterbar Chalet Chiqon!

Spelers en staf trekken donderdagavond na de training naar de opening van een nieuwe winterbar op het domein van sponsor The Paddock aan het Groenhove bos!

Lees meer

Dank aan Ve-Tor poorten

Onze club dankt sponsor Ve-Tor poorten voor haar schenking aan onze club.

Lees meer

Torhout 1992 KM Mix - FC Gullegem Mix

De oefenwedstrijd van maandagavond gaat NIET door!

Lees meer

Torhout 1992 KM - K.SV. Bornem 5-1

Zaterdagavond won KMT zonder problemen van een moedig strijdend en jong Bornem. Opmerkelijk was dat vijf verschillende spelers scoorden voor KMT.

Lees meer

Opnieuw belofte doorgeschoven naar A-kern

De sportieve staf van onze club heeft deze week beslist om opnieuw een beloftevolle jongere door te schuiven naar de A-Kern.

Lees meer

K.RC. Harelbeke - Reserven Amateur A 1-0

Onze beloften verloren vrijdagavond met het kleinste verschil van Harelbeke.

Lees meer

Volg ons nu ook op Instagram

Nu ook derde social media waar je onze club kan volgen.

Lees meer

K.VK. Svelta Melsele A - Torhout 1992 KM 3-2

Zaterdagavond verloor KMT van wat veruit de zwakste ploeg was die we in jaren tegen kwamen. Vermijdbare vroege tegendoelpunten en zelf de geboden kansen niet afwerken werden de ploeg fataal nadat de thuisploeg het laatste uur bijna niet meer over de helft kwam.

Lees meer

Reserven Amateur A - KFC Sparta Petegem 7-3

Vrijdagavond wonnen onze beloften overtuigend van Sparta Petegem. Aan de rust stond de forfaitscore al op het bord.

Lees meer

Nacht van het voetbal

Vrijdagavond gaat de derde "Nacht van het voetbal" door in Salons Ten Boogaerde te Kortemark.

Lees meer

Torhout 1992 KM - K. Olsa Brakel 2-0

Zaterdagavond wonnen we verdiend van Olsa Brakel en onze ex-kapitein Sebastiaan Cordie. Blijkbaar liggen teams met ex-spelers ons wel. KMT haalt zo 9 op 12, laat ons hopen dat we daar voor de jaarwisseling nog minsten 9 punten kunnen bijdoen!

Lees meer

K. Olsa Brakel - Reserven Amateur A 3-2

Onze beloften lijden en zure nederlaag op het veld van Brakel waardoor ze naast de eerste plaats grijpen.

Lees meer

Droevig nieuws

Als persverantwoordelijke/webmaster moet ik u helaas het overlijden van mijn ma meedelen.

Lees meer

Nieuwe medewerkers in Club 110

Vanaf zondag voor de wedstrijd tegen Oostnieuwkerke staan er nieuwe medewerkers in onze kantine "Club 110".

Lees meer

Torhout 1992 KM - K.SK. Oostnieuwkerke 1-0

Zondagnamiddag won KMT de belangrijke zespuntenwedstrijd met het kleinste verschil van KSK Oostnieuwkerke.

Lees meer

Reserven Amateur A - R. Knokke FC. 5-0

Onze beloften zetten hun goede reeks opnieuw met overtuigende cijfers verder!

Lees meer

Laatste inschrijvingen Ribbetjesfestijn

Nog slechts enkele plaatsen vrij voor het Ribbetjesfestijn van zondag!

Lees meer

A-kern naar 2Fish Bar

Donderdagavond na de training trekt de A-kern met staf naar 2Fish Bar.

Lees meer

FC Lebbeke A - Torhout 1992 KM 3-1

Twee domme tegengoals in de eerste helft nekken KM na een heel sterke tweede helft waarbij één tegenaanval kort voor het einde genoeg was voor de doodsteek.

Lees meer

Ribbetjesfestijn

Op zondag 3 november voor de wedstrijd tegen K.SK. Oostnieuwkerke zijn er lekkere ribbetjes in Club 110 op De Velodroom.

Lees meer

K.SK Ronse - Reserven Amateur A 1-4

Onze beloften behaalden vrijdagavond een prachtige zege op het veld van KSK Ronse en klimmen zo gestaag naar de top van de rangschikking!

Lees meer

TORHOUT 1992 KM - KHO WOLVERTEM-MERCHTEM 2-1

Zaterdagavond won KMT een zespuntenwedstrijd op De Velodroom tegen KHO Wolvertem-Merchtem met 2-1.

Lees meer

K.FC. Mandel United - Reserven Amateur A 2-3

Onze beloften wonnen vrijdagavond met 2-3 op het kunstgrasveld van Izegem.

Lees meer

K.FC. Eppegem A - Torhout 1992 KM 2-1

Zondagnamiddag verloor KMT met 2-1 op het veld van KFC Eppegem.

Lees meer

Reserven Amateur A - S.C.T. Menen 4-3

Vrijdagavond wonnen onze beloften thuis tegen KSCT Menen met 4-3, de bezoekers stonden gedeeld 10de in de stand op 1 punt van KMT.

Lees meer

Donderdag trekt de A-kern naar Cafe Rozeveld

Donderdagavond na de training trekt de A-kern naar Cafe Rozeveld.

Lees meer

K.SC.Dikkelvenne A - Reserven Amateur A 4-1

Onze jonge beloften kregen vandaag een hele sterke en iets meer ervaren ploeg tegenover zich en verloren met 4-1.

Lees meer

Torhout 1992 KM - K.VC.Jong Lede 1-2

KMT kan nu ook tegen een zwakker Jong Lede de punten niet thuis houden en verliest met 1-2.

Lees meer

Wedstrijdverslag en beelden van KVC Wingene - Torhout 1992 KM 1-1

Wedstrijdverslag met statistieken staan online, net als TV beelden van Focus/WTV

Lees meer

Mix Reserven/A-elftal - KFC Mandel United 2-2

Maandagavond 30 september om 20u00 speelden Torhout 1992 KM en KFC Mandel United 2-2 gelijk in een oefenwedstrijd met A-kern spelers die niet veel aan spelen toekomen aangevuld met beloften op de Velodroom.

Lees meer

Reserven Amateur A - K.VC.Wingene 5-0 ff

We kregen de mededeling van de KBVB dat KVC Wingene forfait geeft voor de wedstrijd van vrijdagavond op De Velodroom tegen onze reserven.

Lees meer

K.VC. Wingene - Torhout 1992 KM 1-1

Zaterdagavond om 19u30 haalden we ons tweede gelijke spel van het seizoen op het veld van buur KVC Wingene.

Lees meer

Manillen - Kampioenschap van het Houtland

Op 11 november organiseren enkele supporters een kaarting Manillen Kampioenschap van het Houtland in onze kantine Club 110 op De Velodroom.

Lees meer

Wedstrijdwijziging

Deze week kregen we van de KBVB de toestemming voor het verplaatsen van een wedstrijd op de kalender.

Lees meer

K.SV. Oudenaarde - Reserven Amateur A 0-0

Onze beloften speelden vanavond 0-0 gelijk op het veld van KSV Oudenaarde.

Lees meer

Denis Luchtens stop per direct met voetballen!

Denis luchtens liet deze week weten dat hij met onmiddellijke ingang stop met voetballen.

Lees meer

Torhout 1992 KM - KVV Zelzate 2-4

KMT speelt een uiterst zwakke eerste helft waardoor het 0-4 werd, na rust probeerden de spelers nog iets terug te doen maar verder dan twee doelpunten kwamen ze niet meer.

Lees meer

Reserven Amateur A - KFC Merelbeke 0-4

Vrijdagavond ontvingen onze beloften KFC Merelbeke op De Velodroom.

Lees meer

SK Lochristi - Torhout 1992 KM 2-0

Zondagnamiddag verloren we op SK Lochristi. Het live verslag vind je op de kalenderpagina.

Lees meer

VIP maaltijd tegen Wolvertem-Merchtem

Op zaterdag 19 oktober gaat de enige VIP maaltijd van het seizoen door op De Velodroom. Nadien zijn er wel nog enkele supportersmaaltijden.

Lees meer

Supportersbus naar Lochristi

Supportersclub De Clubboys gaan ook nu weer met de bus naar Lochristi.

Lees meer

Clublogo's op spelersbus

Vanaf zondag prijken ook onze clublogo's op de spelersbus.

Lees meer

TORHOUT 1992 KM - AVANTI STEKENE 1-1

Vanavond om 19u30 gaan we op de Velodroom op zoek naar onze eerste drie punten van het seizoen.

Lees meer

KSK Oostnieuwkerke - Reserven Amateur A 1-5

Onze beloften halen meteen hard uit op het veld van Oostnieuwkerke.

Lees meer

KVK Ninove - Torhout 1992 KM 3-0

Eerste wedstrijd levert meteen een eerste verlies op tegen een veel sterker en sluwer KVK Ninove. KMT speelde bij momenten goed voetbal maar het ontbrak aan efficiëntie in de zone van de waarheid.

Lees meer

Transfernieuws

Onze club kon gisteravond nog een extra speler aantrekken.

Lees meer

3000 fans op facebook

Torhout 1992 KM is en blijft de meest populaire amateurclub in België.

Lees meer

Nieuwe spelregels in het voetbal

Op dinsdag 3 september 2019 om 21u00 organiseert Torhout 1992 KM een voorstelling van de nieuwe speleregels in het voetbal 11 v 11 in de kantine “Club 110” op De Velodroom te Torhout.

Lees meer

Supportersbus naar Ninove

Zaterdag is er opnieuw een supportersbus richting Ninove.

Lees meer

Francs Borains - KMT 6-1

De vijfde ronde werd zoals verwacht het einde van ons bekerverhaal.

Lees meer

Droevig nieuws

We vernamen met droefheid het overlijden van mevrouw Bertha "Moeke" Bolders.

Lees meer

KMT - KVV Oostduinkerke (1P) 0-1

Woensdagavond speelde een mix van beloften met spelers uit de A-kern die matchritme moesten opdoen een oefenwedstrijd tegen eerste provincialer KVV Oostduinkerke.

Lees meer

Supportersbus naar Francs Borains

Supportersclub De Clubboys zetten opnieuw een supportersbus in naar Francs Borains als er voldoende interesse is.

Lees meer

Uiterst geslaagd eeuwfeest Torhouts voetbal

Zondag 18 augustus staat als een hoogdag in het boek van de clubgeschiedenis. Het werd een enorm geslaagde viering van het 100 jarig bestaan van onze club met food en drinks, jeugdwedstrijden, een derby tegen SK Torhout met onze beloften en een optreden van Jettie Pallettie met foute party nadien.

Lees meer

Doorschuiven eigen jeugd naar de A-kern

Niet zonder enige trots zijn we verheugd te kunnen melden dat we opnieuw eigen jonge talenten doorschuiven naar onze A-kern.

Lees meer

KMT - R. Stade Brainois 2-1

Zaterdagavond speelde KMT de vierde ronde van de Beker van België (Croky Cup) thuis tegen R. Stade Brainois, ploeg van één van de belangrijkste voetbalvaders van ons Belgisch voetbal. Namelijk papa Hazard!

Lees meer

KRC Harelbeke - KMT A 4-1

Woensdagavond speelden we op het Forrestierstadion tegen KRC Harelbeke, ex-club van onze trainer Didier Degomme en waar onze ex-speler Jens Noppe nu assistent trainer is.

Lees meer

KMT B - KVK Westhoek B 2-2

Maandagavond speelden onze beloften 2-2 gelijk tegen hun leeftijdsgenoten van KVK Westhoek.

Lees meer

KMT B - Ex. Zedelgem (1P) 1-4

Vrijdagavond speelden onze beloften op De Velodroom tegen eerste provincialer Ex. Zedelgem van trainers en ex-spelers Marc Calleeuw en Tom Vanhulle.

Lees meer

Aanpassing weekprogramma

Na de winst gisteren voor de Croky Cup is er deze week een kleine aanpassing aan het programma.

Lees meer

Avanti Stekene - KMT 1-2

Zondagnamiddag om 16u00 speelden we op het veld van reeksgenoot Stekene in het kader van de Croky Cup. KMT won er met 1-2 en bekert zaterdag verder tegen R. Stade Brainois.

Lees meer

Supportersbus naar Stekene

Supportersclub De Clubboys laat weten dat er zondag eventueel een supportersbus zal rijden bij voldoende interesse.

Lees meer

Droevig nieuws

Deze week moesten we alweer droevig nieuws ontvangen.

Lees meer

KWS Oudenburg A (3P) - KMT B 0-0

Vorige donderdag speelden onze beloften hun eerste oefenwedstrijd op het veld van KWS Oudenburg dat pas degradeerde uit tweede procinciale.

Lees meer

Aanpassing programma deze week

Door het grote aantal blessures en uit voorzorg om erger te voorkomen wordt het (te drukke) programma van deze week aangepast omdat er zondag opnieuw voor de Croky Cup moet gespeeld worden.

Lees meer

RFC GRAND-LEEZ - KMT 1-1 (4-5)

Zondag trokken we voor de Beker van België (Croky Cup) naar Grand-Leez een deelgemeente van Gembloers (Gembloux) in de buurt van Namen. Grand-Leez heeft 3000 inwoners op een totaal van de 26000 die Gembloers telt.

Lees meer

Nieuwe spelreglementen

Kent u de nieuwe spelreglementen al? U kan ze hier vinden.

Lees meer

KMT - FC Gullegem 1-3

Live verslag en wedstrijdblad kan je hier vinden.

Lees meer

Opnieuw weinig aantrekkelijke loting Croky Cup

Vorige maandag werden ronde 3-4 en 5 getrokken van de Croky Cup. Deze werden nu pas vrij gegeven omwille van operatie propere handen. En opnieuw is het voor onze club een onaantrekkelijke loting geworden met nog slechts 1 thuiswedstrijd in de vierde ronde die op de dag van onze 100 jarige viering valt.

Lees meer

KMT - FC Kleit-Maldegem 3-1

Nieuws over onze tegenstander in de Croky Cup en live verslag vind je hier. Wedstrijdblad volgt nog. Volgende week trekken we naar 1ste provincialer Grand-Leez in de buurt van Namen.

Lees meer

A-kern krijgt twee dagen vrij

Omwille van de wedstrijd op woensdag in extreme hitte en de nog warmere temperaturen die verwacht worden op donderdag krijgt de spelersgroep twee dagen vrij.

Lees meer

KSV Anzegem - KMT A 1-0

Vanavond om 19u00 speelde onze A-kern aangevuld met beloften een eerste wedstrijd op het veld van Anzegem. Cijfers kunnen soms een volledig vertekend beeld geven van een wedstrijd, een klein verslag met opstelling van de wedstrijd vind je hieronder.

Lees meer

Teambuilding in De Kluze

Peter van De Kluze nodigde de A-kern uit voor een teambuilding.

Lees meer

Vince Geryl stopt met onmiddellijke ingang met voetballen

Vince Geryl liet vanavond aan de spelersgroep weten dat hij met spijt in het hart afscheid neemt van onze club.

Lees meer

Supportersbus

De Clubboys hebben de bedoeling om opnieuw elke verplaatsing een supportersbus aan te bieden. De vastgelegde uren voor het ganse seizoen kan je vinden onder de link "SUPPORTERS".

Lees meer

Donderdag start het échte werk

Donderdagavond komt de groep opnieuw samen voor de eerste échte training.

Lees meer

Abonnementen en ticketprijzen

Bestel vanaf nu zo snel mogelijk je abonnement voor het nieuwe seizoen, je doet er heel wat voordeel bij.

Lees meer

Spelers A- en B-kern staan online

We zijn hard aan het werk om de website volledig up-to-date te maken tegen het nieuwe seizoen.

Lees meer

Bekerwedstrijd tegen FC Kleit-Maldegem

In de eerste ronde van de Croky Cup ontvangen we FC Kleit-Maldegem op De Velodroom.

Lees meer

Tegenstanders A- en B-elftal

Alle gegevens over tegenstanders van A- en B-elftal staan online bij de link "SEIZOEN".

Lees meer

Voorbereiding B-kern

De voorbereiding van de beloften/IPU19 staat online bij de link "SEIZOEN"

Lees meer

Torhout 1992 KM - Club Brugge KV 1-7

Zoals verwacht was onze ploeg na twee trainingen niet opgewassen tegen Club Brugge.

Lees meer

Torhout 1992 KM ontvangt Club Brugge KV

Op zaterdag 29 juni om 18u00 staat er opnieuw een voetbal hoogdag op het programma in Torhout. Dan ontvangen we opnieuw Club Brugge KV op ons Velodroom stadion. Zorg dat je erbij bent op de drukst bezochte oefenwedstrijd in België tussen een amateur en profclub. UPDATE 15/06/2019 Vanaf heden zijn er zitplaatsen te koop in Cafe Velodroom.

Lees meer

Voorbereiding A-kern

De voorbereiding van de A-kern staat online bij de link "SEIZOEN"

Lees meer

Nieuwe uitrusting en clublogo 2019-2020

Op de ploegvoorstelling werden ook de nieuwe uitrusting en een nieuw clublogo naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van de club voorgesteld.

Lees meer

Ploegvoorstelling 2019-2020

Donderdagavond werd in een gezellige sfeer en met veel interesse van beheerraad, sponsors, (jeugd)bestuur en supportersclubs het "New Look Torhout 1992 KM" voorgesteld in club 110 van De Velodroom.

Lees meer

Reeksvoorstellen A- en B-elftal

De reeksvoorstellen A- en B-elftallen tweede en derde amateur zijn klaar. Wat vooral opvalt is dat de het B-elftal opnieuw een mooiere reeks voorgeschoteld krijgt dan voorgaand seizoen!

Lees meer

Eindrondes

De eindrondes in het nationale en provinciale voetbal zijn gespeeld, ontdek hier wie stijgt en daalt.

Lees meer

Uitnodiging ploegvoorstelling

Veel nieuwe gezichten bij onze club, zowel in de sportieve staf als in de spelersgroep. Dat vraagt dus om een voorstelling.

Lees meer

Nog een ex-speler overleden

Onze club kwam ter ore dat er opnieuw een ex-speler was overleden.

Lees meer

KMT haalt bekende topper terug naar De Velodroom

KM Torhout 1992 is verheugd dat het vandaag een topper kon terughalen naar De Velodroom. Met deze transfer is het werk van de sportieve cel bijna afgerond. De A-kern telt nu 21 spelers waarvan 3 doelmannen. Trainer Degomme zou graag nog één transfer realiseren en dan de kern verder aanvullen met twee extra talenten uit het beloften team van vorig seizoen.

Lees meer

Opnieuw droevig nieuws

Vijf dagen nadat Marcel Winne ons verliet, is nu ook zijn schoonvader Charles Devos van ons heen gegaan.

Lees meer

Droevig nieuws

Torhouts voetbal moet afscheid nemen van één van zijn iconen.

Lees meer

Sportieve staf is compleet

KM Torhout is trots te kunnen melden dat de sportieve staf met het aantrekken van een nieuwe keepertrainer compleet is.

Lees meer

Elfde inkomende transfer voor volgend seizoen.

Torhout 1992 KM kwam opnieuw tot een akkoord met een jonge talentvolle speler. De elfde inkomende transfer al voor het nieuwe seizoen.

Lees meer

Dankwoord trainer Bruno Debo

Na anderhalf jaar verlaat trainer Bruno Debo onze club en wordt hij vervangen door Didier Degomme. Bruno wenste onze club niet te verlaten zonder nog eens een korte samenvatting van zijn passage te geven en een dankwoordje uit te spreken! Uiteraard willen wij hier onmiddellijk ook Bruno zelf bedanken voor alles, veel succes in alles wat nog op je pad komt!

Lees meer

Supportersfeest De Clubboys

Supportersclub De Clubboys organiseren op zaterdag 18 mei hun supportersfeest. Tickets zijn te koop bij de bestuursleden. UPDATE 09/05/2019 20U30 DE BBQ IS VOLZET

Lees meer

Opnieuw dubbel transfernieuws

Torhout 1992 KM kwam gisteren opnieuw tot een akkoord met twee spelers die volgend seizoen onze kleuren zullen verdedigen. Het gaat over een verdediger en een jonge doelman die toevallig op dezelfde dag jarig zijn, al zit er wel een leeftijdsverschil van negen jaar op.

Lees meer

KMT - KVV Zelzate 3-2

YES WE CAN! YES WE DID IT! KMT wint met 3-2 van Zelzate na en ware thriller waarbij de volledige KMT familie halfweg in zak en as zat, en na de wedstrijd de euforie des te groter was!

Lees meer

Sfeeractie op de laatste training!

Een groep supporters onder leiding van supportersclub De Clubboys kwamen op de laatste training de spelers een hart onder de riem steken.

Lees meer

KFC Mandel United - Reserven Amateur A 3-3

Onze jonge beloftenploeg zorgde voor een mooie eindeseizoenswedstrijd op het veld van het tweede geklasseerde Mandel United, de ploeg kon zelfs terecht geen vrede nemen met een gelijkspel.

Lees meer

Terugblik en kijk op de toekomst

Met nog één wedstrijd te gaan staat er nog veel op het spel, we kijken even terug en blikken ook even vooruit over wat nu de mogelijkheden zijn!

Lees meer

KMT... ONE TEAM... ONE FAMILY...

Dat we met zijn allen "SAMEN" achter onze ploeg staan in hun missie "operatie redding" werd zondag nog maar eens bewezen!

Lees meer

Avanti Stekene - KMT 0-1

STILL ALIVE!!! KMT wint verdiend op het veld van kandidaat periodekampioen Avanti Steken en zit nog steeds in pole positie voor "operatie redding". We zullen het wel volgende week zelf moeten afmaken thuis tegen Zelzate waarbij we op zoveel mogelijk supporters rekenen die GRATIS binnen mogen.

Lees meer

Reserven Amateur A - KVK Westhoek 3-4

Beloften verliezen laatste thuiswedstrijd van het seizoen ondermeer door een erg slappe eerste helft.

Lees meer

Supportersbus naar Stekene

Zondag spelen we alweer een levensbelangrijke wedstrijd in onze missie "operatie redding" Kom daarom allen de ploeg steunen op het veld van Avanti Stekene, drie punten zouden ons al heel wat dichter bij de redding kunnen brengen. Lees verder voor meer info over de supportersbus.

Lees meer

Steakfestijn met frietjes

Kom met zijn allen genieten van ons "Steakfestijn met frietjes" vóór de laatste wedstrijd van het seizoen tegen KVV Zelzate.

Lees meer

Beloften winnen Paastornooi

Onze beloften wonnen het sterk bezet tornooi van KVK Westhoek in Ieper. Proficiat aan deze toppers!

Lees meer

Wat bij gelijke stand na 30 speeldagen?

De kans bestaat dat enkele ploegen op het einde van de competitie gelijk aantal punten hebben gehaald. Er is dan ook heel wat onduidelijkheid over hoe de eindstand er dan uiteindelijk zal uitzien. Daarom deze verduidelijking uit het bondsreglement.

Lees meer

Opnieuw twee inkomende transfers

Torhout 1992 KM wil ook volgend seizoen opnieuw enkele jeugdige spelers de kans geven om zich te ontwikkelen. In die optiek kwam onze club dit weekend opnieuw tot een akkoord met twee jonge spelers die volgend seizoen onze kleuren zullen verdedigen.

Lees meer

KMT - SK Pepingen-Halle 4-1

KMT nam zaterdagavond een mooie revanche voor die laatste wedstrijd van vorig seizoen die met 0-5 verloren ging. Maar wat nog belangrijker was is dat de ploeg haar missie "operatie redding" met glans verder zet. Nog twee finales te gaan op Stekene en thuis tegen Zelzate.

Lees meer

KSKV Zwevezele - Rerserven Amateur A 0-11

Ongelijke strijd! KMT kreeg op voorhand orders mee van gelegenheidscoach Nigel Smith om de opgelegde organisatie volledige te respecteren en niet naar het resultaat te kijken. Dat werd dan ook voor het grootste deel opgevolgd en het resultaat volgde dan ook vanzelf.

Lees meer

Uitbouw sportieve cel

Didier Degomme werd niet alleen aangetrokken als hoofdtrainer maar ook als sportief manager van de club. In die optiek kreeg hij de opdracht mee om toekomstgericht een volwaardige sportieve cel op poten te zetten en ook die krijgt nu stilaan vorm.

Lees meer

FC Wetteren - KMT 3-2

KMT verliest met 3-2. Aan de rust stond het 1-2 en tot minuut 77 zag het er goed uit, maar een slappe tweede helft zorgde ervoor dat de thuisploeg nog twee keer kon scoren. De score kon nog hoger opgelopen zijn maar een sterke doelman Vanderbeken hield de ploeg een paar keer recht onder andere door een strafschop te stoppen.

Lees meer

Reserven Amateur A - KVC Wingene 5-1

Na drie opeenvolgende nederlagen konden onze beloften terug aanknopen met een mooie zege tegen KVC Wingene en staat zo een stap dichter bij een top vijf plaats op het einde van de competitie.

Lees meer

Zesde nieuwkomer voor volgend seizoen

Torhout 1992 KM is verheugd om jullie onze zesde inkomende transfer voor te stellen. Het betreft een relatief jonge speler die toch al heel wat nationaal topvoetbal in zijn broekzak zitten heeft.

Lees meer

Nieuwe contractverlenging

Gisteravond kwam onze club opnieuw tot een overeenkomst voor contractverlenging van een speler uit de huidige kern met heel wat ervaring in het nationaal voetbal in zijn sporttas.

Lees meer

Reserven 1A Club Brugge - RSC Anderlecht 1-0

Maandagavond toonden de reserven van Club Brugge het voorbeeld aan hun grote broers door met 1-0 te winnen van RSC Anderlecht. Benieuwd of de A-kern dit kan herhalen donderdag op het veld van Anderlecht.

Lees meer

KMT - Svelta Melsele 0-0

KMT krijgt niet wat het verdiende, onder andere drie discutabele strafschopfases voor de thuisploeg en een tweede gele kaart en dus rood voor de kapitein van Melsele werden niet gegeven. De uitslag kon dus helemaal anders geweest zijn.

Lees meer

KFC Sparta Petegem - Reserven Amateur A 4-1

Vanavond leden onze beloften hun derde nederlaag op rij tegen een sterker en matuurder spelend Sparta Petegem. Na de hoogtepunten van de laatste maanden zit de ploeg duidelijk in een dipje.

Lees meer

Transfernieuws

Torhout 1992 KM heeft opnieuw enkele spelers voor de A-kern van volgend seizoen vastgelegd.

Lees meer

HO Wolvertem-Merchtem - KMT 1-2

KMT zet opnieuw een grote stap in de richting van het behoud. Operatie redding" blijft levendig na een moeizame maar verdiende overwinning op de akker van Wolvertem die pas in de laatste minuut tot stand kwam.

Lees meer

Reserven Amateur A - KRC Harelbeke 2-3

Reserven lijden tweede opeenvolgende nederlaag en staan volgende week met topper Sparta Petegem opnieuw voor een zware taak om terug aan te knopen met een overwinning.

Lees meer

Contractverlengingen

Onze club kon woensdagavond tot een overeenkomst komen met vijf spelers voor een verlengd verblijf op De Velodroom.

Lees meer

Reserven Amateur A - KFC Mandel United 1-5

Vanavond om 20u00 speelden onze beloften tegen KFC Mandel United dat tot vrijdag nog aan de leiding stond van het klassement.

Lees meer

KMT - KVCSV Oostkamp 5-3

Ondanks de zware domper van vorige week blijft "operatie redding" levendig na een 5-3 overwinning tegen KVSC Oostkamp!

Lees meer

Reserven Amateur A - FC Gullegem 4-2

Het feestje bij de beloften blijft maar duren, ze kloppen nu ook hun voorganger FC Gullegem.

Lees meer

KVC Wingene - KMT 4-3

Onwaarschijnlijk en even pijnvol verlies voor KMT

Lees meer

Transfernieuws

Drie spelers aan kern voor volgend seizoen toegevoegd

Lees meer

KSCT Menen - Reserven Amateur A 1-3

Onze jonge reservenploeg wint nu ook op Menen met 1-3.

Lees meer

Eerste contractverlenging

Woensdagavond kwam onze club tot een eerste overeenkomst voor contractverlenging.

Lees meer
Eerste inkomende transfer

Eerste inkomende transfer

Vandaag werd een eerste inkomende transfer gerealiseerd met een speler die al heel wat ervaring heeft in de nationale reeksen.

Lees meer
Didier Degomme

Nieuwe sportieve baas bij KMT

Voorzitter D'Hoore kwam samen met ondervoorzitters Vermeersch en Bossuyt tot een overeenkomst met een nieuwe sportieve baas voor onze club.

Lees meer

Nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van Torhout 1992 KM

Lees meer