KMT A - KV Koksijde-Oostduinkerke 2-1

KMT A - KV Koksijde-Oostduinkerke 2-1

 

KM begon sterkt aanvallend aan de partij. Een voorzet van Desitter werd door Simoens al na vijf minuten in doel gekopt, 1-0. Enkele minuten later stonden de bordjes al in evenwicht na handsspel van de vallende Seron. Iets wat vroeger nooit strafschop zou geweest zijn gaf ook de bezoekende trainer Nick Degroote toe. Een koud kunstje voor ervaren rot Ternier en de gelijkmaker stond op het bord.

KM bleef het betere spel hebben maar morste met de kansen, aan de andere kant had het tot twee keer toe geluk dat de paal redding bracht. We gingen rusten met een billijke 1-1.

Na de rust kwamen de bezoekers er niet meer aan te pas, de vermoeidheid en het reeksverschil begon zwaar te wegen. En als trainer Degomme op het uur zeven nieuwe spelers de wei instuurde was de pijp helemaal uit bij de kustboys.

In kwamen Kostyrkar, Neu, Vanhaecke, Vanysacker, Vermeulen, Coppin en Vandewiele, zij kwamen in de plaats van Simoens, Verhaeghe, Hollevoet, Andries, Margo, Couwyzer en Seron.

Drie minuten later één van de mooiste acties in jaren op De Velodroom. Het ging allemaal zo snel dat bijna niemand kon volgen. De bal ging van Vanysacker tot bij Coppin en in één tijd werd Vanhaecke door het centrum alleen op doel afgestuurd. Hij werkte koelbloedig af en zo stond meteen de 2-1 eindstand op het bord.

KMT bleef nu verder domineren maar morstte met de kansen, een bal van dichtbij van Coppin ging zelfs nog op de paal.

Een goeie generale repetitie voor de bekerwedstrijd van aanstaande zaterdag thuis tegen RC Lauwe dat in dezelfde reeks als de kustjongens uitkomt.

Wedstrijdblad is nog niet beschikbaar op E-KickOff.